צעד חריג מצד ריאל מדריד: כפי שהודיע הנשיא פלורנטינו פרס בשבוע שעבר, הבלאנקוס פרסמו הערב (שלישי) הודעה רשמית ובה חשפו כי הגישו לאתלטיקו מדריד הצעה בסך 150 מיליון יורו עבור החלוץ חוליאן אלברס.
בהודעת המועדון נכתב: "ריאל מדריד מודיעה כי לאחר ישיבת הדירקטוריון שנערכה היום, הוגשה הצעה בסך 150 מיליון יורו לאתלטיקו מדריד עבור זכויותיו הפדרטיביות של השחקן חוליאן אלברס".
עוד עולה מההודעה כי אתלטיקו מדריד בחנה את ההצעה, אך החליטה לדחות אותה. ריאל ציינה: "לאחר שבחנה והעריכה אותה, אתלטיקו מדריד הודתה על ההצעה, שהוגשה במסגרת היחסים הטובים הקיימים בין שני המועדונים, ודחתה אותה תוך הפניה לסעיף השחרור של השחקן".
הפרסום מגיע על רקע שמועות רבות בתקופה האחרונה סביב עתידו של אלברס, שעל פי הדיווחים מעוניין לעבור לברצלונה. החלוץ הארגנטינאי נחשב לאחד השמות החמים ביותר בשוק ההעברות האירופי, והעניין מצד ריאל מדריד מעיד על רצונה להתחזק משמעותית בחלק הקדמי.
כעת נותר לראות האם ריאל מדריד תחליט להמשיך בניסיונות לצרף את השחקן באמצעות הצעה משופרת, או שתבחר לרדת מהמהלך לאחר הסירוב החד מצד היריבה העירונית.
מה דעתך על הכתבה?