ריאל מדריד רשמה היום (ראשון) הישג היסטורי, עם זכייה בטרבל חסר תקדים של מחלקת הנוער – אליפות הליגה, ליגת האלופות לנוער וגביע המלך לנוער. הבלאנקוס ניצחו 1:4 את ברצלונה בגמר הגביע אחרי מהפך גדול, והשלימו הישג שמעולם לא הושג קודם לכן.
"אלברו לופס ושחקניו עשו זאת", נכתב בספרד לאחר המשחק הדרמטי שכלל מתח, מחלוקות, הרחקה וקאמבק, "הדרך אל ההיסטוריה נסללה".
בספרד הדגישו כי רק פעמיים בהיסטוריה הוכרע גביע המלך לנוער בקלאסיקו, וכעת המאזן נוטה לטובת ריאל מדריד. "מצעד של כישרון שהוביל לטרבל ולהיסטוריה", סיכמו לאחר הזכייה המרשימה של לה פבריקה.
CAMPEONES! CAMPEONES!
— Real Madrid Fabrica (@FabricaMadrid) May 24, 2026
TRIPLETE!🤍 pic.twitter.com/2iR1vX056k
מהלך המשחק
ברצלונה, עם הישראלי אוריין גורן על הספסל, פתחה טוב יותר ועלתה ליתרון בדקה ה-27. פדרו רודריגס שלח מסירת עומק נהדרת לאיו מרטינס, שהעביר רוחב מדויק לפדרו ויאר כדי לקבוע 0:1.
עוד קודם לכן, אדרי פרס נפצע בשריר הירך האחורי לאחר דריבל מרשים, בעוד גברי ואלרו המתין להיכנס מהספסל בשורות ריאל מדריד.
המשחק השתנה לחלוטין בדקה ה-49, כאשר איו הורחק בכרטיס צהוב שני. שתי דקות בלבד לאחר מכן הבלאנקוס כבר איזנו ל-1:1. ואלרו סיפק מהלך אישי ובישול נהדר, וקרלוס דיאס סיים בקור רוח.
המומנטום עבר לחלוטין לצד של ריאל, שהפכה למכבש. אלכסיס סיריה נגח את שער היתרון אחרי כדור קרן בדקה ה-63, וחמש דקות לאחר מכן גם בישל לירמיה ראמוס את השלישי. החלוץ הצעיר, יליד 2009, כבש גם בחצי הגמר וגם בגמר. גברי ואלרו הוסיף את הרביעי בתוספת הזמן – וחתם את החגיגה של הבלאנקוס.
מה דעתך על הכתבה?