בן בסט בראש הרשימה של הפועל ת"א, גוטליב חזר להתאמן

עדן בן בסט
עדן בן בסט | ערן לוף

רוב המאמצים לקראת חלון ההעברות בינואר מרוכזים בכיוון באר שבע, כשגם חנן ממן וניב זריהן על הכוונת. אם ב"ש תרצה, היא תקבל את הבלם, שחזר לאימוני הקבוצה אחרי שהושעה, זאת כדי להרגיע את האווירה במועדון

בהפועל תל אביב עובדים בקדחתנות על השינויים בחלון ההעברות הקרוב בינואר. זאת לאחר התיקו 1:1 המאכזב נגד הפועל חדרה. הקבוצה תוכל לצרף שחקנים חדשים החל מ-8 בינואר 2019, והיא בהחלט מתכוונת לעשות זאת.

הפציעה של עומר דמארי בברך, שחומרתה תתברר בימים הקרובים, הביאה את הבעלים האחים ניסנוב והמאמן אופיר חיים לחפש שחקנים ותיקים ומנוסים. או כפי שמנסחים זאת גורמים במועדון, בהפועל מחפשים כעת "שחקנים עם ביצים, שלא נכנסים ללחץ ושליגת העל בצמרת ובתחתית מוכרת להם".

הפועל ת"א כבר יצרה קשר עם כמה שחקנים ומועדונים, כעיקר המאמץ כרגע מרוכז בכיוון הפועל באר שבע. גורם במועדון אמר בהקשר זה: "הפועל תל אביב רוצה בראש הרשימה את עדן בן בסט, שכבר שיחק אצלנו לפני כמה שנים ויכול להתאים לקבוצה. יש מהלך מול הפועל באר שבע כשגם חנן ממן, שאף הוא היה בהפועל ת"א, מועדפים. הכול תלוי בהחלטה של אלונה ברקת". 

עוד באותו נושא: עדן בן בסט

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי