התאוששה מהר: נבחרת הנוער ניצחה את שבדיה

play נבחרת הנוער כדורסל
נבחרת הנוער כדורסל | איגוד הכדורסל
תיקתקנו: קליפ סיכום אירועי היום בספורט, 24.7 06:30

אחרי ההפסד לצרפת ומחצית מאוד צמודה מול הסקנדינבים, ישראל התפוצצה עם 14:34 ברבע השלישי וסיימה את שלב הבתים באליפות אירופה במקום השני עם שני ניצחונות. 31 נקודות לשחר דורון, היריבה הבאה: קרואטיה ביום רביעי

(גודל טקסט)

נבחרת הנוער של ישראל התאוששה במהירות מן ההפסד לצרפת אמש (ראשון), עם ניצחון 72:86 על נבחרת שבדיה במשחק שנעל מבחינתה את שלב הבתים היום. בעקבות הניצחון של צרפת על ליטא מאוחר יותר היום, נקבע כי ישראל סיימה את הבית במקום השני והיא תתמודד במשחק הבא ביום רביעי מול קרואטיה בקרב על רבע הגמר.

המחצית הראשונה הייתה צמודה מאוד ושני הרבעים בה הסתיימו בשוויון, בדרך ל-40:40 בירידה לחדרי ההלבשה. שחקניו של שרון אברהמי חזרו הרבה יותר נחושים מההפסקה, ניצחו ב-20 הפרש את הרבע השלישי שהסתיים בריצה של 5:25, ובנו יתרון שהספיק להשגת הניצחון.

התמונה הוסרה
התמונה הוסרה – מערכת ספורט1
התמונה הוסרה
התמונה הוסרה – מערכת ספורט1

קלעו לנבחרת ישראל: שחר דורון 31 (4/8 ל-3), אלון מיכאלי 11, 10 ריבאונדים ו-6 אסיסטים, עפרי נווה 12, 10 ריבאונדים ו-3 חטיפות, עומר מאייר (6 חטיפות) ואורי זיו כהן 10 כל אחד, רועי אבנרי 8, אילי דולינסקי ויואב ויטלם 2 כל אחד.