Sport1 Banner

דני אלבס משהה את החלטתו

אלבס. מעוניין בחוזה ארוך טווח
אלבס. מעוניין בחוזה ארוך טווח | Gettyimages

מגן ברצלונה דחה הצעה לחוזה לשנה אחת בלבד: "לא חתמתי עדיין באף מועדון אחר"

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו         צילום: Gettyimages

 

סאגת דני אלבס וברצלונה נמשכת. המגן הברזילאי, ששיחק מצוין בתיקו 2:2 מול סביליה, אמר בראיון לאתר "beIN Sports" הצרפתי שיחליט רק בסוף העונה על עתידו. הסוכנת שלו טענה בסוף השבוע שהוא לא קיבל את הצעת ברצלונה לחוזה לשנה אחת עם אופציות להארכה (לפי מספר משחקים), והוא דורש חוזה לשלוש שנים. לטענתה, יש לו הצעה לחוזה ארוך טווח עם משכורת גבוהה יותר משתי קבוצות אחרות. נשיא ברצלונה, ג'וזף ברתומאו, אמר שהמו"מ עם אלבס לא הסתיים.

 

 

"אני מתכוון לתת הכל עבור המועדון עד סיום החוזה שלי ביוני", אמר המגן, "אמשיך לשחק עם אמביציה גדולה כמו ששיחקתי ביום שכף רגלי דרכה בברצלונה, כי המועדון נתן לי להגשים חלום גדול עבורי לשחק בברסה". אלבס הבהיר: "לא חתמתי עדיין באף מועדון אחר. אם בסיום העונה יחליטו בברצלונה שאני לא מספיק טוב עבורם יש לי אופציות אחרות, אבל כרגע אני לא רוצה להחליט".

 

הברזילאי למעשה העביר את הכדור למגרש של ברצלונה בהצהרה שלו. לשאלה מה הוא אומר לחבריו הברזילאים בפ.ס.ז' אמר: "אני יכול רק לבקש מהם שלא יפגינו נגדנו את היכולת הכי טובה שלהם. שיתנו לנו קצת עזרה. אני מתלוצץ כמובן, אבל לא איכפת לי שיהיו לנו שני משחקים גדולים, העיקר שאנחנו נעלה שלב".

 

פ.ס.ז' הודיעה לאחרונה שאלבס לא מועמד לשחק בשורותיה בעונה הבאה. עם זאת, המגן עצמו רמז: "הליגה הצרפתית נמצאת בקו עלייה. פעם רק ליון בלטה, אבל היום יש את פ.ס.ז', מארסיי וליל. זו ליגה טובה".

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי