אכזבה אדירה בהפועל חיפה אחרי התיקו 3:3 מול הפועל תל אביב אתמול (שבת). לאורך כל הימים שקדמו למשחק דיבר המאמן רוני לוי על החשיבות לייצב בחזרה את משחק ההגנה אלא שבפועל שוב הפועל חיפה איבדה פעמיים יתרון של שני שערים וספגה שלישייה. "אם לא נדע להרוג משחקים כאלה אנחנו בבעיה קשה", אמר שחקן בקבוצה, "שוב יצאנו פראיירים ואנחנו מסתבכים יותר ויותר".
בקבוצה חוששים שהפציעה של קוואמה קווי משמעותית והשחקן ייבדק, כשהחשש הוא לפציעה שתגרום לו להיעדר מעל לחודש.
בקבוצה ינסו להכשיר את לואי טהא למשחק מול בני ריינה שהופך לחשוב במיוחד. "זה משחק העונה שלנו", קבע גורם במועדון, "אנחנו בסכנת ירידה ואם לא ננצח את ריינה נשקע עמוק מאוד".
בחיפה יתחזקו בחודש ינואר לפחות בשני שחקנים אך גם בקבוצה יודעים שהם צריכים לעשות סוויץ', ללא קשר לחלון ההעברות. "לא נוכל להחליף באמצע העונה את כל הקבוצה", אמר אותו גורם, "ככה שהצוות והשחקנים חייבים להתעורר עם מה שיש".
מה דעתך על הכתבה?