Sport1 Banner

ההצעה החלומית של טיאנג'ין לבן חיים: 1.5 מיליון יורו לעונה

בן חיים. יעמוד בפיתוי?
בן חיים. יעמוד בפיתוי? | צילום: עדי אבישי

הסינים מוכנים לשלם למכבי ת"א 2.5 מיליון יורו. הצהובים ינסו להשאירו, לפחות למוק' האלופות. השחקן יחליט עד אמצע יוני

(גודל טקסט)

שני הסוכנים הסינים שהגיעו בשבוע שעבר לישראל נפגשו עם טל בן חיים ואביו, באישור מכבי ת"א, וכפי שפורסם בלעדית בספורט1 – הציעו לו חוזה חלומי של 1.5 מיליון יורו לעונה לארבע השנים הבאות ומענק חתימה של חצי מיליון יורו.

 

קבוצת טיאנג'ין תשלם למכבי ת"א 2.5 מיליון יורו עבור כרטיס השחקן של בן חיים. בין הצדדים סוכם כי השחקן יוכל להשיב על ההצעה עד אמצע חודש יוני. במכבי ת"א לא יעמדו בדרכו של השחקן, אך בכל זאת מעוניינים שיישאר ולשם כך היא אמורה להציע לו חוזה חדש משודרג כספית על סכום של 700 אלף יורו לעונה.

 

 

שני הצדדים בודקים אפשרות שהמעבר, אם אכן ייסגר, יהיה רק אחרי שמכבי ת"א ובן חיים יקיימו את משחקיהם הראשונים במוקדמות ליגת האלופות.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי