Sport1 Banner

"אם ישראל תעוף מפיפ"א, הסוכנים יהפכו מובטלים"

בלאטר. יהרוס גם את סוכני השחקנים
בלאטר. יהרוס גם את סוכני השחקנים | צילום: AFP

קובי סגל, מוטרד מההצבעה בפיפ"א: "זה מזכיר תקופות חשוכות בהיסטוריה"

(גודל טקסט)

עולם הכדורגל הישראלי עוקב אחר המהלכים בציריך, שווייץ, בה אמור להיקבע גורלה של ישראל בפיפ"א. אם הכדורגל הישראלי יודח בהצבעה בצהרים ממוסדות פיפ"א, יפגעו בנוסף לכדורגל הייצוגי שלנו, גם גורמים נוספים הקשורים לכדורגל כמו סוכני השחקנים והליגיונרים שלנו בחו"ל.

קובי סגל, שחקן העבר של הפועל תל אביב, משמש כבר מספר שנים כסוכן שחקנים והעונה הביא להפועל באר שבע את ג'ון אוגו.

"כולנו ממתנים להתפתחויות שיהיו בשווייץ. כל מי שקשור לכדורגל ומסביב לו יפגע. אם ישראל תודח מהחברות בפיפ"א, כל סוכני השחקנים יהיו אמורים לחפש עבודה אחרת. הפירוש למהלך הדרמטי הוא שאני אהפוך למובטל. נהיה צריכים לחפש עבודה אחרת, לחסל את הקשרים עם המקורות באירופה. אנחנו חיים מזה והמכה תהיה כואבת ומאכזבת" סיפר סגל.

גם הליגיונרים שלנו ישובו לישראל, כלומר אין יוצא ובא?

"הכל נכון והדריכות סביב המהלך גוררת מתח ועניין רב. ברור לכולם שמדובר במהלך פוליטי, ודברים כאלו יכולים להצליח לג'יבריל רג'וב. שובם של השחקנים מאירופה וסגירת הדלת ליציאה מישראל, מזכירה תקופות חשוכות בהיסטוריה של ישראל".

"השחקנים וסוכני השחקנים לא עוסקים בפוליטיקה, אני מאמין כי בעוד כמה שעות הנושא יתפוגג והכול יסתדר על הצד הטוב ביותר".

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי