בית"ר ירושלים קיימה הבוקר (שישי) אימון במתחם בית וגן כהכנה למשחק ביום ראשון נגד מכבי חיפה, בקרב הישיר על המקום הרביעי אשר מוביל לאירופה.
לאימון הגיעו כעשרים אוהדים נושאי שלטי מחאה נגד עונש הורדת שתי הנקודות על ידי בית הדין של ההתאחדות לכדורגל בפרשת הקללות נגד חלוץ הפועל קריית שמונה אחמד עאבד – "עאבד מחבל". האוהדים השליכו מספר חזיזים ועודדו את השחקנים בקריאות "אין פייר פליי","כל העולם נגד בית"ר". המשטרה הגיעה למקום ושלושה אוהדים נעצרו. דובר הקבוצה, אושרי דודאי מסר: "האוהדים שנעצרו, לא על סמך קריאות גזעניות בזמן האימון, אלא על סמך האיתור המשטרתי מהמשחק האחרון".
- אבו זייד: "יש לי מה שצריך כדי לשחק בקבוצת צמרת"
- חיפה, תמהרי: ספורטינג רוצה את בקפורד
- הצטרפו לעמוד הפייסבוק של ערוץ ספורט1
בית"ר תגיש ביום שני ערעור על עונש הפחתת הנקודות. גורם בקבוצה אמר: "התרגיל מוכר לנו. בית הדין יפחית את העונש ויורידו לנו רק נקודת ליגה אחת. הם יודעים שפעלנו ככול שמועדון יכול לעשות והגינוי החד משמעי של אלי טביב אומר הכול".
מי שאמור להצטרף לערעור הקבוצה ולהביא דברים על פעולות מניעת תופעת הגזענות הוא ראש העיר, ניר ברקת, שאמור להיפגש בשבוע הבא פעם נוספת עם אלי טביב כדי להביא להמשך דרכו בקבוצה.
מה דעתך על הכתבה?