זה הלך לא קל, נמשך בשבועות האחרונים, אך מכבי ת"א זכתה הערב (ראשון) באליפות בפעם השלישית ברציפות אחרי 1:2 על עירוני ק"ש.
ב–1936 זכתה מכבי תל אביב תחת המאמן אגון פולאק בתואר האליפות הראשון שלה, לאחר ניצחון במשחק האחרון 2:3 על הפועל בדרבי. הערב באצטדיון בלומפילד הוביל הבאסקי פאקו אייסטראן את הקבוצה לתואר האליפות מספר 22 שלה.
המנהל המקצועי, ג'ורדי קרויף אמר בסיום: "הרגשה מצוינת אחרי עונה קשה. עם כל הקשיים, החלפת מאמן בתחילת העונה, הדרבי שפוצץ. המטרה בשנה הבאה היא לעשות צעד אחד נוסף כשאליפות היא לבטח מטרה בכל עונה".
ג'ורדי חוגג. מה הוא יחליט לגבי פאקו? (עדי אבישי)
לגבי המשך דרכו של פאקו: "ננתח דברים, נישאר מאוחדים. כשיגיע הזמן נקבל החלטות. לא חשוב מי יהיה כאן, הכי חשוב זה המועדון".
הנעלם הגדול הוא עתידו של פאקו שהבהיר: "הקבוצה יוצאת עכשיו לבית מלון להתכונן למשחק גמר הגביע ביום רביעי. מעבר לזה לא מעניין אותי שום דבר. לא יודע למה האוהדים טוענים כי הכדורגל של מכבי תל אביב לא טוב ולא יפה. אני מבין שכל הקבוצות האחרות משחקות מצוין ורק מכבי תל אביב בצורה מגעילה", סיכם הבאסקי בציניות.
זהבי חוגג. לפחות הוא יהיה בגמר הגביע (עדי אבישי)
פאקו שוחח בסיום המשחק על הדשא עם הבעלים מיץ' גולדהאר שלא רמז לו על עתידו.
במכבי ת"א ממתינים לגמר הגביע נגד הפועל ב"ש ביום רביעי ולהשלמת שני משחקי ליגת העל נגד בית"ר ירושלים ומכבי פ"ת כדי להתחיל בשינוי פני הקבוצה לעונה הבאה ולקראת המשחק הראשון במוקדמות ליגת האלופות ב–15 ביולי בו תהיה מדורגת בסיבוב השני.
שחקני מכבי חוגגים על הדשא. רוצים טרבל (עדי אבישי)
הקבוצה ספגה פציעות נוספות לקראת גמר הגביע. הבלם איתן טיבי נפגע במפשעה, מטופל ובספק למשחק, כמו גם עומרי בן הרוש שנפצע בגבו.
פצועים נוספים שנמצאים בספק לגמר הגביע הם שרן ייני וקרלוס גארסיה. נוסא איגייבור ככל הנראה סיים את העונה וגם דור פרץ המוצהב לא ישחק בשל צהובים. המגן יובל שפונגין קיים הופעת בכורה העונה ונראה כי ישחק גם בגמר הגביע.
לקראת סיום המשחק אירע אירוע מכוער כאשר מספר אוהדים בשער 11 שקראו קריאות לעבר של שחקן קבוצתם, מהראן ראדי, "מחבל" והושתקו על ידי אוהדים אחרים.
מה דעתך על הכתבה?