שוער ריאל מדריד, איקר קסיאס עשוי לשחק מחרתיים את אחד ממשחקיו האחרונים במדי הבלאנקוס. 'סאן איקר' צפוי לפתוח בגומלין בסנטיאגו ברנבאו מול יובנטוס אחרי ה-2:1 במשחק הראשון. לפי דיווחים בספרד קסיאס החליט שהוא לא יכול שאת את הקריאות הבוז ויעזוב את ריאל מדריד בקיץ הקרוב.
תחנת טלוויזיה שמתרגמת שפתיים פיענחה את הקללות שהטיח קסיאס באוהדי ריאל מדריד שלא הפסיקו לקלל אותו במהלך ה-2:2 נגד ולנסיה לאחר שלטענתם שגה בשער הראשון.
בדקה ה-22 הוא החל להמטיר שלל קללות על האוהדים ואחר כך בירידה להספקה מלמל לעצמו שנמאס לו וקילל שוב. בסיום המשחק הוא הראשון שירד מכר הדשא.
אחוז העצירות שלו בליגה העונה הוא 71.9% והממוצע הזה לא רחוק מזה שהיה ב-2005 אז השיג 74 אחוז. יחד עם זאת, אחוז העצירות שלו עדיין מתחת לזה מנואל נוייר (79.7 אחוז), קלאודיו בראבו (78.1) ובופון (75.3). הירידה בכושרו לא חדה כלל ולכן לא ברור למה האוהדים החליטו להתעלק עליו וזאת למרות ששחקני ריאל מדריד וקרלו אנצ'לוטי בעיקר ביקשו מהם להפסיק זאת.
Análisis de José Sámano: Casillas y el olvido que seremos http://t.co/qnOZcTllFZ vía @el_país
— EL PAÍS Deportes (@elpais_deportes) May 11, 2015
העיתון 'אס' טוען שהבעיה אינה ספורטיבית אלא חלק של האולטראס זועם על איקר קסיאס שהיה לו יד בכך שז'וזה מוריניו אולץ לעזוב. הדבר החל מאז שמוריניו טען שקסיאס מדליף ידיעות מחדר ההלבשה לחברתו שרה קארבונרו שהיא קריינית וכתבת טלוויזיה. עזיבת מוריניו לא סייעה למצב בעיקר אחרי שבעונה הראשונה של אנצ'לוטי, קסיאס נאלץ לשבת על הספסל במשחקי הליגה כשדייגו לופס שיחק.
מה דעתך על הכתבה?