טל בורשטיין יודיע מחר על פרישה

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הגארד בן ה-32 יכנס מחר (שני) מסיבת עיתונאים שם יודע באופן רשמי על פרישה ממשחק פעיל בעקבות פציעה ממנה הוא מתקשה להתאושש

(גודל טקסט)

מאת: ערן ויצמן               צילום: עדי אבישי

 

קפטן קבוצת הכדורסל של מכבי ת"א בעונה החולפת, טל בורשטיין יכנס מחר (שני) מסיבת עיתונאים ובה יודיע השחקן הוותיק באופן סופי ורשמי על פרישה מכדורסל וזאת בעקבות פציעה קשה ממנה הוא מתקשה להחלים.

 

בורשטיין בן ה-32 סובל מפציעה טורדנית באזור הירך אשר השביתה אותו בשבועות האחרונים מפעילות ואף גרמה לו להחמיץ את אימוני ההכנה של נבחרת ישראל לקמפיין מוקדמות אליפות אירופה.

 

בורשטיין עצמו היה אמור לעבור ניתוח בירך שזמן ההחלמה שלו היה ממושך ולאחר לא מעט מחשבה בעניין החליט לבסוף לפרוש ממשחק פעיל לאחר פרק עשיר בקריירה שלו.

 

לגארד הוותיק יש חוזה לעונה נוספת במכבי ת"א אך ככל הנראה יתיר ביחד עם הקבוצה את חוזהו כאמור בעקבות פרישתו הצפויה.

 

טל בורשטיין במדי נבחרת הכדרוסל של ישראל. (gettyimages).

 

כמו כן, בורשטיין והמועדון הצהוב גם בודקים אפשרות של הגשת תביעה לביטוח על אובדן קריירה. אם בורשטיין ומכבי ת"א יזכו בתביעה נגד חברת הביטוח הוא עשוי לקבל החזר כספי מלא על העונה הקרובה.

 

בורשטיין התחיל את הקריירה בבני הרצליה, משם הגיע למכבי ת"א בעונת 2000/2001 וזכה עם המועדון  בתשע אליפויות ישראל, שבעה גביעי המדינה ושלוש אליפויות יורוליג (2001-סופרוליג, 2004, 2005).

 

בורשטיין היה במשך שנים חלק בלתי נפרד ממכבי ת"א ומנבחרת ישראל והיה נחשב לאחד הגארדים הישראליים המובילים בכדורסל הישראלי.

 

בעונת 2009/2010 עבר בורשטיין לשחק בספרד שם חתם בשורות פואנלבראדה שבסיומה כאמור שב להיכל נוקיה.

 

את העונה החולפת סיים בורשטיין עם ממוצעים של 6.8 נקודות, 2.6 ריב', ו-2.8 אס' למשחק. ביורוליג רשם בורשטיין בעונה החולפת ממוצעים חלשים של 3.4 נק', 1.4 רי'ב, ו-0.8 אס'.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי