Sport1 Banner

טורה רומז על עזיבה: "פ.ס.ז' מועדון גדול"

טורה. שום סכום לא ישכנע אותי להישאר אם ארגיש לא שייך
טורה. שום סכום לא ישכנע אותי להישאר אם ארגיש לא שייך | צילום: Gettyimages

הקשר: "תמיד הולך לאתגרים חדשים". בניטס מתקרב לאימון מנצ'סטר סיטי

(גודל טקסט)

ליאיא טורה נותרו עוד שנתיים בחוזה שלו במנצ'סטר סיטי, אבל נראה שבקיץ הקרוב הוא ייפרד מהמועדון. הקשר לא מרוצה בסיטי למרות שהוא מרוויח 240 אלף ליש"ט לשבוע ורמז לקבוצות כמו אינטר ופ.ס.ז' שיש על מה לדבר. "אני תמיד הולך לאיפה שיש אתגרים חדשים", אמר כוכב חוף השנהב, "שום סכום כסף לא ישכנע אותי להישאר במועדון כלשהו אם אני מרגיש שאני לא שייך לשם יותר, או אם כבר אין אתגר עבורי באותה קבוצה".

 

על ההתעניינות של רוברטו מנצ'יני ואינטר אמר: "מנצ'יני הוא המנטור שלי. זה לא סוד שאהבתי מאוד את התקופה בה הוא היה הבוס בסיטי, לפחות כמו שאהבתי לשחק בסיטי כעת. כל מה שאני מעונין בו הוא אתגר ספורטיבי". למרות שייתכן וטורה יהיה מעוניין לדעת מי יהיה המנג'ר שיחליף את מנואל פלגריני הוא אמר: "חילופי המנג'רים בסיטי לא ישפיעו על החלטתי אלא האתגרים שיונחו לפניי. פ.ס.ז' לדעתי היא גם מועדון גדול שעוד לא סיים את תהליך הגדילה שלו".

 

 

בתוך כך טס אתמול המנג'ר המקצועי של הסיטי, צ'יקי באגירסטיין, למינכן כדי לעקוב אחרי יאסין ברהימי מפורטו. סיטי רוצה גם את אלכס סנדרו וסוכנו של קווין דה ברוינה הודה שהאנגלים מתעניינים בו, אבל מאמן וולפסבורג, דיטר האקינג, אמר שלדעתו הבלגי לא יעזוב לסיטי או באיירן מינכן: "הוא הבין שעדיף לו להתפתח אצלנו בשנה הבאה בלי לחץ בליגת האלופות".

 

ה'דיילי סטאר' פרסם היום, כי רפא בניטס יהיה כנראה מנג'ר הסיטי בעונה הבאה וזאת כדי לחמם את הכיסא למאמן הרצוי באמת באיתיחד: פפ גדווארדיולה שיסיים חוזה בבאיירן מינכן בקיץ 2016 ולא ברור כרגע אם יאריך אותו. מקורב לבניטס אמר לעיתון: "הוא תמיד רוצה לאמן בפרמיירליג, כי הוא חושב שזו הליגה שהכי מתאימה לו". עם זאת, גם יורגן קלופ עדיין מוזכר כמועמד לאלופת אנגליה היוצאת.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי