Sport1 Banner

בעקבות שבירת הכיסאות: בית"ר נקנסה ב-25 א' ש"ח

אוהדי ביתר. הקבוצה נקנסה
אוהדי ביתר. הקבוצה נקנסה | אסף קליגר

הקבוצה מהבירה נענשה בעקבות התנהגות אוהדיה ב-1:0 למכבי חיפה

(גודל טקסט)

בית"ר ירושלים נקנסה הערב (רביעי) בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בסכום של 25 אלף שקלים בשל השתוללות אוהדיה לפני כשבועיים באצטדיון "סמי עופר" ושבירת עשרות כסאות ביציע בו ישבו בסיום המשחק בו נוצחה הקבוצה 1:0 על ידי מכבי חיפה.

 

הקבוצה תארח את משחק הרדיוס האחרון שלה בעוד עשרה ימים (מחזור 31) נגד הפועל באר שבע באצטדיון המושבה בפתח תקווה, משחק בו צפויים להגיע כ–11,000 אוהדים.

 

 

הבעלים אלי טביב שהיה אמור לנחות בסוף השבוע מארה"ב בישראל, דחה את הגעתו בעוד כשבועיים. טביב אמור לטפל אישית בנושאי הארכת חוזים של שחקניו ובהם חנן ממן ואופיר קריאף שחוזיהם יסתיימו בתום העונה.

 

הקשר לידור כהן יעבור מחר בדיקת אולטרסאונד בגיד האכילס ברגלו על מנת לאבחן את הפציעה ודרך הטיפול בה. הקשר אמור להחמיץ את משחק הליגה נגד מכבי ת"א באצטדיון בלומפילד ביום ראשון.

          

 

 

 

 

 

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי