Sport1 Banner

רונאלדו מתקרב לשיא של מסי

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הפורטוגלי כבר כבש העונה 36 שערים ואם ימשיך בקצב הזה, הוא יגיע ל-47 שערים

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו             צילום: gettyimages

 

 

מעבר לעובדה שכריסטיאנו רונאלדו כבש חמישה שערים בניצחון המדהים אתמול של ריאל מדריד 1:9 על גראנדה, התברר שהשחקן החשוב כעת של הבלנקוס הוא חאמס רודריגס שחזר אחרי פציעה ארוכה. כאשר הוא יצא כמחליף וחסה רודריגס נכנס במקומו, האוהדים עמדו ומחאו לקולומביאני כפיים וזה לא היה לחינם. 

 

 

הוא לא שיחק מאז ה-4 בפברואר אחרי שנפצע נגד סביליה. הוא בישל שער אחד מתוך החמישה לרונאלדו ומסר כדור ענק לקארים בנזמה כשהתוצאה הייתה עדיין 0:0. המספרים מראים שחאמס הוא אחד השחקנים החשובים של הקבוצה העונה אחרי שכבש 12 שערים ובישל 12 שערים נוספים ב-34 משחקים. בליגה הוא כבש שמונה ובישל עוד תשעה, ובגביע המלך כבש צמד ובישל עוד צמד.

 

 

כריסטיאנו רונאלדו שחזר לכבוש אתמול, הבקיע העונה 36 שערים עם ממוצע של 1.24 למשחק ואם ימשיך בממוצע הזה, הוא יכבוש העונה 47 שערים, קורב מאוד לשיא של ליאו מסי עם 50 שערים בעונת 2011/12.

 

רק חמש פעמים בתולדות הליגה הספרדית כבשו שחקנים יותר שערים לעונה. תלמו זארה עם בילבאו בעונת 50/51 עם 38 שערים, הוגו סאנצ'ס 38 שערים בעונת 89/90. רונאלדו עשה זאת בעצמו בעונת 2010/11 עם 41 שערים ומסי פעמיים עם 45 ו-50 שערים. 

 

 

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי