Sport1 Banner

הנהלת סכנין נוטה להאריך את חוזהו של אלי כהן

מרוצים ממנו בקבוצה. אלי כהן
מרוצים ממנו בקבוצה. אלי כהן | עדי אבישי

מיד לאחר המשחק מול מכבי נתניה יחל סבב השיחות עם המאמן המוערך במועדון

(גודל טקסט)

בני סכנין תצא מחר (שבת) למשחק חוץ נגד מכבי נתניה, משחק שבו היא צריכה לנצח כדי להישאר בתוך המאבק על המקום השביעי אשר מבטיח לכל השחקנים מענק כספי על ידי ראשי הקבוצה.

סכנין נמצאת במקום התשיעי עם 37 נקודות, שלוש פחות ממכבי נתניה הממוקמת שני מקומות מעליה, אבל עם הפרש שערים נחות יותר מאשר לבני סכנין.

כבר לאחר המשחק, בתחילת השבוע הבא, יפתחו השיחות עם המאמן אלי כהן לגבי המשך עבודתו בסכנין גם בעונה הבאה.

הבלם/קשר, עלא אבו סלח נותח אתמול בקרסול רגלו ויחזור לאימונים לקראת העונה הבאה. אלי כהן יהיה אמור להסתדר גם ללא המגן עלי עותמן והחלוץ פיראס מוגרבי שייעדרו מהמשחק בשל צבירת כרטיסים צהובים. כמו כן ימשיכו להיעדר הבלם איציק כהן והקשר הקדמי מוחמד כליבאת בשל פציעות.

למרות הרצון לסיים את העונה במקום השביעי, הכוונה של הצוות המקצועי היא לתת למספר שחקנים צעירים להוכיח את יכולתם ולשלבם במשחקי סיום העונה. בקבוצה נמשכים השיחות עם מכבי חיפה בנושא השאלתם של מספר שחקנים מהסגל הרחב, בתמורה לבלם הספרדי אברהם פאס שמכבי חיפה מבקשת את שרותיו לעונה הבאה.

ההרכב המשוער: רן קדוש, מוחמד זבידאת, איעד חבשי, איגור איבנוביץ', איהב שאמי, ג'אבר עטאא, דייגו קאצ'ובה, חאלד חלאיילה, יוסף אבו לאבן, איסמעיל ריאן, מוחמד גאדיר.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי