מאת: אשר גולדברג צילום: אבשלום ששוני
באירוע הרמת כוסית של בית"ר ירושלים ערב ליל הסדר, אמר ראש העיר ירושלים ניר ברקת כי במועדון ממתינים להחלטה של אלי טביב בנושא המשך דרכו בעונה הבאה כבעלי הקבוצה.
- יוסי בניון פתח את המאבק על המקום הרביעי
- מכה לבית"ר: ארסו גמר את העונה
- הצטרפו לעמוד הפייסבוק של ערוץ ספורט1
נכון לעכשיו למרות המסרים המרגיעים המגיעים מארצות הברית לירושלים מאלי טביב אל מקורביו, הנעלם הוא גדול. פרשת הירי וניסיון החיסול של טביב ליד ביתו ועונש עבודות השרות למשך חצי שנה שפסק בית המשפט בפרשת הנער בו פגע טביב, מצביעים על סימני שאלה ענקים בנושא המשך דרכו בקבוצה בעונה הבאה.
רשימת הממתינים לאלי טביב בבית"ר ירושלים כוללת את המאמן גיא לוי, אופיר קריאף, חנן ממן, ססאר ארסו, דושאן מאטוביץ', בוריס קליימן וקלאודומיר פריירה.
הקשר חנן ממן לא זכה לקבל טלפון מהמועדון לחידוש האופציה לעונה הבאה, המועד להודעה על המשך ההתקשרות תם ומבחינת ממן שאיבד את מקומו בהרכב הראשון הוא יכול כבר עכשיו לחתום בקבוצה אחרת.

קריאף. המאוכזב הגדול (הפייסבוק הרשמי של בית"ר)
הקפטן אופיר קריאף הוא המאוכזב הגדול של המועדון בשבועות האחרונים. כמו חנן ממן גם קריאף האהוד על אוהדי הקבוצה כשחקן בית מוביל, נתקע בלי המשך במו"מ על חוזה חדש ארוך טווח ומשופר כספית. קריאף אינו נענה על ידי אלי טביב, במקביל לאיבוד מקומו בהרכב הפותח לאחר שהחלים מפציעה. הקשר מחזיק את כרטיס השחקן שלו לאחר שחוזהו בקבוצה תם והוא יכול לעבור ללא תמורה לאירופה כפי שעשו אבי ריקן ושי חדד, או לחתום בקבוצה בישראל תמורת דמי השבחה של 1.2 מיליון שקלים. לקריאף, שרוצה להמשיך בקבוצת נעוריו, מספר הצעות מקבוצות בכירות בארץ.
השוער בוריס קליימן כך מתברר לא נרכש ע"י אלי טביב מהפועל תל אביב, ומדובר בהשאלה לעונה אחת שאחריה הוא אמור לחזור למתחם וולפסון, סוגיה אותה אמור לפתור אלי טביב.
לשחקנים הזרים, דושאן מאטוביץ', ססאר ארסו וקלאודומיר פריירה חוזים עד סיום העונה וגם כאן לא החל מו"מ להמשך דרכם במועדון. כך גם עם החלוץ הרומני ליביו אנטל המבקש להמשיך בירושלים, כשכרטיס השחקן שלו יחזור בתום העונה לקבוצה התורכית גנצ'לרבירליג'י. את הקבוצה יעזוב החלוץ המושאל מהפועל באר שבע, תומר סוויסה.
מה דעתך על הכתבה?