ריאל מדריד גברה 0:2 על ואייקאנו

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

24 שעות לאחר התאריך המקומי לא שינו את מאזן הכוחות - בנזמה בדקה ה-12 ופנדל של רונאלדו בדקה ה-68 רשמו ניצחון חשוב עבור ריאל

(גודל טקסט)

מאת: מערכת ספורט 2    צילום: gettyimages

 

באיחור של 24 שעות ראיו וואייקאנו מארחת הערב (שני) את ריאל מדריד, במשחק שנועל את המחזור ה-5 של הליגה הספרדית. כזכור, המפגש הנדון אמור היה להתקיים אמש, אך תקלה טכנית במערכת החשמל של האצטדיון גרמה תחילה לעיכוב בשעת המשחק ולאחר מכן לביטולו.

 

חניכיו של מוריניו מגיעים לראיו ואיקאנו דה מדריד כשהם בעיצומו של רצף שלילי, בן שלושה הפסדי חוץ בכל המסגרות. בנוסף, רונאלדו וחבריו מגיעים למשחק כשהם אספו רק 4 נקודות ב-4 מחזורי פתיחת העונה ויושבים במקום ה-16 בטבלה, מרחק 11 נקודות מברצלונה (לה משחק עודף) ו-3 נקודות מואייקאנו, שבמקום ה-7.

 

מהלך המשחק:

 

דקה 3': כבר בתחילת המשחק ריאל גורמת לרובן להתמתח, כשכדור של די-מריה מוצא את ראשו של פפה, אך שוערה של ואייקאנו מונע מקבוצתו לרדת לפיגור מוקדם.

 

דקה 12' – 1:0 לריאל מדריד: לאחר התקפה של הקבוצה המקומית, ריאל יוצאת למתפרצת זריזה – רונאלדו מוצא את די-מריה באגף שמאל והאחרון מעביר כדור רוחב לבנזמה, שרק צריך לדחוק פנימה מקרוב.

 

דקה 19': די-מריה הגיע למשחק הערב. מתפרצת נוספת של הבלאנקוס מוצאת שוב את הארגנטינאי, הפעם בצד ימין וקצת מחוץ לרחבה, אך הקיצוני הצנום מסובב את הכדור החוצה.

 

דקה 24': לחץ מאסיבי של ריאל מדריד מניב הזדמנות אחר הזדמנות עבור הקבוצה האורחת, כשהפעם מודריץ' מגיע לאחד על אחד עם רובן, אך ידו של השוער יוצאת על העליונה.

 

דקה 32': ואייקאנו כמעט משווה! כדור של חוזה קרלוס מוצא את דליבאסיק ברחבת ריאל, קאסיאס מציל את הנגיחה באינסטינקט חתולי והכדור ניתז לעברו של לאבאקה, שמוצא רק את החזה של אלונסו על קו השער.

 

דקה 60': המשחק התאזן במקצת, כשלריאל עדיין יתרון על המגרש, אך חניכיו של מוריניו למודי אכזבות וימשיכו לחפש את השני כדי לסגור את המפגש.

 

דקה 68' – 2:0 לריאל מדריד!: פנדל לריאל מדריד – די-מריה שולח את רונאלדו אל תוך צדה הימני של רחבת ואייקאנו, הפורטוגלי מנסה להעביר כדור רוחב ופוגע בידו הימנית של אמאט. רונאלדו נגש לנקודה ולא מתבלבל, הניצחון של ריאל מתקרב.

 

דקה 72': ריאל שוב חותכת את הגנת ואייקאנו והכדור מגיע להיגוואין, שמעביר רוחב לרונאלדו והפורטוגלי, שרק כמה דקות לפני כבש את ה-2 של ריאל,  עם כל השער חשוף בפניו פוגע רק בקורה.

 

 

 

שחקני ריאל חוגגים בראיו ואיקאנו דה מדריד (gettyimages)

 

 

לרשותו של מאמן ראיו ואייקאנו, פאקו חמז, עומד סגל מלא לבחירתו, כששוער הקבוצה, רובן, אשר פספס את המשחק האחרון בשל השעיה, שב לשער הקבוצה. מן העבר השני, גם לריאל מדריד אין פציעות שיגבילו אותם, אך מוריניו צפוי לערוך כמה שינויים מההרכב שהעלה למשחק מול מנצ'סטר סיטי ביום שלישי.  בנוסף, פאביו קונטראו שירת את ארבעת משחקי ההשעיה שספג וזמין לרשותו של המאמן הפורטוגלי.

הרכבים:

ואייקאנו:  רובן, טיטו, אמאט, לאבאקה, קאסאדו, לאס, חאבי פואגו, חוזה קרלוס, לאו בפטיסטה, צ'ורי דומינגז, דליבאסיק.

ריאל: קאסיאס, ארבלואה, פפה, ראמוס, מרסלו, צ'אבי אלונסו, אסיין, די-מריה, מודריץ', רונאלדו, בנזמה.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי