מאת: ערן ויצמן צילום: עדי אבישי
בהמשך לאירועי המשחק אמש (א') בו הפסידה הפועל ת"א 68:61 לאליצור ברק נתניה, כשהסיפור המרכזי היה התפרעות האוהדים האדומים וזעמם על השיפוט, הקבוצה צפויה לקבל בימים הקרובים הודעה מהיועץ המשפטי של איגוד הכדורסל כי היא תעמוד לדין.
צוות שופטי המשחק, בראשות יערי רייניש צפויים לכלול בדו"ח המשחק מספר אירועים ביניהם התקרית שבמהלכה הופסק המשחק ל-10 דקות בעקבות התפרעויות של אוהדי הפועל ת"א שישבו מאחורי הסל.
גורמים בכירים באיגוד הכדורסל העריכו כי הקבוצה תועמד לדין בעקבות אירועי המשחק וככל הנראה תספוג עונש רדיוס שעומד נגדה על תנאי בעקבות הקריאות המכוערות כנגד רגב פנאן, מאמן הכושר של הפועל גלבוע/גליל.
טימור מול קילינגסוורת, אמש. האדומים צפויים להיענש בעקבות אירועי המשחק (אתר מנהלת הליגה)
מנהלת הליגה צפויה לדרוש תוספת של כוח משטרתי במשחקי הבית של הפועל ת"א על מנת לשמור על הסדר, זאת בנוסף לכוח האבטחה הרגיל. יו"ר המנהלת, שמואל פרנקל נענה לבקשת הקבוצה ויקיים ישיבה דחופה בעקבות אירועי המשחק.
האדומים מצדם טוענים כי לא האוהדים יו אלו שהתסיסו את האירועים, ודרשו 'שוויון חוק' לקראת העמדתם הצפויה לדין. הקבוצה פרסמה סרטון בדף הפייסבוק שלה, בו מוצגים קטעים המראים התנהגות אלימה מצד קהלים שנים בליגה, שאינם 'זכו' לעונש. לצפייה בסרטון לחצו כאן.
מה דעתך על הכתבה?