יורוליג: ניצחון בכורה לסיינה

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

בבית של מכבי ת"א, השיגה הערב סיינה ניצחון ראשון, כשגברה בביתה על שאלון 90:93. אלופת אירופה, אולימפיאקוס ניצחה בביתה בקושי רב את צדביטה זאגרב 77:79

(גודל טקסט)

מאת: ערן ויצמן  צילום: gettyimages

 

בשיקטאש הטורקית הובסה הערב בביתה בידי צסק"א מוסקבה 85:58. הרוסים ניצבים עתה ביחד עם ברצלונה בראש בית ד' עם ארבעה ניצחונות מארבעה משחקים.

 

בבית של מכבי תל אביב, השיגה הערב סיינה ניצחון ראשון לאחר שגברה בביתה על שאלון 90:93. בובי בראון הוביל את סיינה לניצחון עם 34 נקודות.

 

חימקי מוסקבה גברה על לובליאנה 65:75. פרידזון, היה הקלע המוביל אצל הרוסים עם 20 נקודות.  ביינס קלע 27 נקודות לזכות לובליאנה.

.

באמברג גברה בביתה על ריטאס וילנה 78:84. נאכבר וגאבל הובילו את באמברג לניצחון עם 22 נקודות כל אחד. לריטאס הירבה לקלוע סייבוטיס,24 נקודות.

 

אלופת אירופה, אולימפיאקוס ניצחה בביתה בקושי רב את צדביטה זאגרב 77:79. ספאנוליס הוביל את המנצחים עם 21 נקודות. עבור זאגרב היה זה ההפסד הרביעי העונה במפעל.

 

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי