2:3 דרמטי לאלקמר על אייאקס

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

האלופה הפסידה כבר במחזור השני לאחר שכבר הובילה פעמיים

(גודל טקסט)

מאת: מוטי אחוניס    צילום: gettyimages

אלופת הולנדת, אייאקס, שניצחה במחזור הראשון את רודה בקלילות 0:3 התארחה היום (א') באצטדיונה הביתי של אלקמר במסגרת המחזור השני בליגה ההולנדית ונחלה הפסד כואב של 3:2 לאחר שכבר הובילה פעמיים במשחק. אריקסן ודה יונג כבשו לאייאקס, בירנס, יוהנסן ואלם הפכו.   

פתיחת העונה של עיר הגבינות לא היתה מוצלחת במיוחד אחרי שנכנעה 4:2 להירנביין, אך מול אייאקס המקומיים החזירו לעצמם את כוח ההרתעה עם ניצחון בכורה.

מהלך המשחק:

דקה 21 – 0:1 לאייאקס – כדור חופשי מדוייק של אריקסן לא השאיר לשוער המארחת שום סיכוי והעלה את האלופה ליתרון.

דקה 45 – 1:1 – טעות של שוער אייאקס ורמיר שהדף לא טוב נוצלה על ידי בירנס לשער שיוויון שהוריד את שתי הקבוצות מחצית בחלוקת שערים שווה.

דקה 60 – 1:2 לאייאקס – סים דה יונג התרומם לכדור שהוגבה לתוך הרחבה ונגח בעוצמה פנימה לרשת של אלקמר. 

דקה 66 – 2:2 – יוהנסן דייק מהנקודה הלבנה אחרי עבירה של ואן ריין שגם ראה את הכרטיס האדום והשאיר קת קבוצתו בעשרה שחקנים.

דקה 74 – 2:3 לאלקמר – המהפך הושלם – ויקטור אלם קיבל כדור בתוך הרחבה ומהאוויר ירה לרשת של ורמיר את השלישי 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי