מאת: ערן ויצמן צילום: Gettyimages
לוח המשחקים של ה-NBA לעונה החדשה פורסם הלילה, והוא כולל כמה משחקים מעניינים במיוחד. במחזור הפתיחה ב-29 באוקטובר 2013, נזכה למפגש מעניין בין אלופת השנתיים האחרונות מיאמי היט לשיקגו בולס אחת היריבות החזקות והדומיננטיות במזרח, שתציג לראווה את הרכז שלה דרק רוז שחוזר מפציעה ממושכת שגרמה לו להחמיץ את כל העונה שעברה. ייערך גם דרבי מסקרן ביותר בלוס אנג'לס כשקובי בראיינט וחבריו יפגשו את לוס אנג'לס קליפרס עם המאמן דוק ריברס. עוד משחק מעניין: אורלנדו מג'יק תארח את אינדיאנה פייסרס. סדרת גמר ה-NBA מיאמי היט לסן אנטוניו ספרס תשוחזר לראשונה ב-26 בינואר, ובאותו תאריך יתמודדו קווין גארנט ופול פירס עם ברוקלין נטס מול קבוצתם לשעבר בוסטון סלטיקס. דוויט האוורד הסנטר של יוסטון רוקטס יפגוש את קבוצתו לשעבר לוס אנג'לס לייקרס ב-8 בינואר. הווארד ויוסטון יגיעו לסטייפלס סנטר בלוס אנג'לס בתאריך ה-19 בפברואר.
משחק הבכורה של הווארד ביוסטון רוקטס כמו גם משחק הבכורה של עמרי כספי ביוסטון יהיה ב-30 באוקטובר בבית מול שארלוט. באותו תאריך גל מקל ירשום את הבכורה שלו בדאלאס מאבריקס בבית מול אטלנטה הוקס. יומיים לאחר מכן ייערך הדרבי הישראלי המעניין כאשר יוסטון רוקטס תארח את דאלאס מאבריקס.
ב-25 בדצמבר בכריסטמס נקבל 5 משחקים מעולים ומרתקים כשברוקלין תתמודד מול שיקגו בולס, ניו יורק ניקס תשחק מול אוקלהומה סיטי ת'אנדר, לייקרס תארח את מיאמי היט, סן אנטוניו תארח את יוסטון וגולדן סטייט תתמודד מול לוס אנג'לס קליפרס. יש למה לחכות
מה דעתך על הכתבה?