בנאדו: "לא נוותר על הסגנון שלנו"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

מאמן הירוקים במסע"ת לקראת אסטרה: "אנחנו רוצים להצליח באירופה אבל המשחק מחר לא יגמור את הסיפור"

(גודל טקסט)

מאת: מערכת ספורט2   צילום: האתר הרשמי  וידאו: חיפה – ונטספילס

 

מכבי חיפה הגיעה אל רגע האמת. הירוקים של אריק בנאדו יפגשו מחר (19:15, שידור חי בספורט1 ו-HD) את מוליכת הליגה הרומנית, ג'ורג'יו אסטרה למפגש הראשון במסגרת הפלייאוף של הליגה האירופית.

 

המאמן אריק בנאדו והקשר גוסטאבו בוקולי נכחו במסיבת העיתונאים וענו לשאלות העיתונאים.

 

"אסטרה קבוצה טובה אני מקווה מאוד שנעבור אותם". אמר בנאדו והמשיך, "המשחק הראשון בבית שלנו וצריך לנצח אותו. מדובר בקבוצה טובה. אם נעבור את הרומנים זה ייתן לנו דחיפה גם בליגה".

 

על החלום האירופי המשיך ואמר: "אנחנו רוצים להצליח באירופה אבל המשחק מחר לא יגמור את הסיפור. אסטרה קבוצה טובה צעירה ודינמית, היא נמצאת במקום הראשון בליגה ובהחלט מדובר בקבוצה נהדרת".

 

באשר לחלוץ הדרום אפריקאי, דינו אנדלובו שלא היה בסגל עד היום אמר: "הוא עשוי להיכלל בסגל מחר, יש שחקנים על הכוונת אבל מי שנמצא צריך לעשות את העבודה מחר".

 

על המשחק עצמו אמר: "אנחנו נעשה הכל כדי לא לספוג שער בבית, משחק ההגנה שלנו טוב. כדי לשחק טוב בהגנה כולם צריכים לעזור, לעולם אני לא בא שאנן למשחק מי אנחנו שנזלזל בקבוצה שמובילה את הטבלה הרומנית. הם קבוצה טובה ואנחנו קבוצה טובה בליגה הישראלית. אנחנו בבית שלנו, תמיד צריך להיות זהירים ולצפות את מהלכים של הקבוצה היריבה, זה הסגנון שלנו, ואנו לא מוותרים על הסגנון שלנו מול שום קבוצה".

 

לסיום נשאל בנאדו האם זהו המבחן הכי רציני שלו מאז שמונה למאמן והשיב: "כל משחק הוא מבחן, היו לי גם בשנה שעברה, אני אוהב את התמודדויות מול קבוצות גדולות, אני פחות אוהב לשחק נגד קבוצות שהן 'אנדרדוג'."

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי