עשהאל בן שבת מועמד לב"ש

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הקבוצה מהדרום תציע את עידו אקסברד תמורת הבלם המוכשר מרמה"ש

(גודל טקסט)

מאת: דורון בר    צילום: עדי אבישי  וידאו: הפועל ב"ש – רמה"ש

 

בהפועל ב"ש ממשיכים לעבוד בשקט לקראת העונה הבאה, הקבוצה מבירת הנגב תמריא הלילה למחנה אימונים בפולין וכבר בשבת תקיים את משחק ההכנה הראשון שלה נגד קבוצת לך פוזנן.

 

המאמן אלישע לוי מבקש במהלך המחנה לחבר את הקבוצה סביב שלושת שחקני הרכש המרכזיים שהוחתמו – אליניב ברדה, מאור בוזגלו וקובי דג'אני. שחקן מרכזי נוסף ממנו יש המון ציפיות הוא הבלם טומיסלאב פאיביץ' שבקבוצה מבקשים לצרף לצידו בלם נוסף על חשבונו של בויאן מרקוביץ' שאומנם יטוס לפולין אך כבר נאמר לו שהוא בסימן שאלה גדול. כמו כן, הבלם הקבוע עודד גביש עוזב את הקבוצה.

 

המאמן אלישע לוי רוצה את בלם קשר הפועל רמת השרון עשהאל בן שבת הנמצא בנתק עם קבוצתו והציעו תמורתו את החלוץ עידו אקסברד. בקבוצה בוחנים אפשרות להנחית במחנה מספר שחקנים זרים שיבחנו באימונים ובמשחקי הידידות.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי