מאת: מערכת ספורט2 צילום: אתר ההתאחדות
אתמול הגיעו כשלושת אלפים וחמש מאות צופים לאצטדיון המושבה לצפות במשחקה של הנבחרת הצעירה עד גיל 21 נגד נבחרת נורווגיה שהסתיים ב-1:4 לישראל. הניצחון הגדול עשה את שלו כמו גם גדל הסיכוי לעלות להצלבה.
לנבחרת נותרו משחקים בבית ביום שני נגד פורטוגל שניצחה בכל משחקיה, בחוץ נגד נבחרת אזרביג'אן ושני משחקים נגד נבחרת מקדוניה. כל 9 הנבחרות שיסיימו את משחקי המוקדמות יעפילו לשלב ההצלבה, יחד עם 5 הנבחרות עם מספר הנקודות הגבוה ביותר שיהיו במקום השני.
בהתאחדות לכדורגל מצפים שלמשחק ביום שני נגד נבחרת פורטוגל יגיעו כ-11 אלף אוהדים. מחיר כרטיס כניסה למשחק הוא 20 שקלים בלבד. המאמן הגרמני של ישראל מיכאל ניס שוחח לפני האימון עם השחקנים ודרש מהם לעשות הפרדה בין הניצחון על נורווגיה, למשחק ביום שני נגד פורטוגל.
המאמן הזכיר את ההפסד הישראלי בפורטוגל 0:3 וציין שכול איבוד נקודות ישפיע על הסיכוי להיות בשלב ההכרעה. המגן השמאלי טאלב טוואטחה סובל ממתיחה בשריר ארבע הראשים עובר טיפולים ורק בסמוך למשחק יוחלט אם יוכל להיות בסגל.
מה דעתך על הכתבה?