צפו: צ'ילה אקוואדור עלו למונדיאל

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

אלכסיס סאנצ'ס (35) וגארי מדאל (38) כבשו לזכות האדומים. פיליפה קאיסידו (66) צימק, אבל שתי הנבחרות יגעו לברזיל בקיץ. קולומביה ניצחה בפראגוואי

(גודל טקסט)

מאת: מערכת ספורט2    צילום: צ'ילה, האתר הרשמי   וידאו: צ'ילה – אקוואדור 

צ'ילה אירחה הלילה (בין שלישי לרביעי) את אקוואדור במחזור הנעילה במוקדמות המונדיאל בדרום אמריקה. שתי הנבחרון ידעו שתיקו יספיק להן כדי לעלות למונדיאל, אבל הצופים שהגיעו לאצטדיון קיבלו משחק פתוח עם קצב נהדר. 

בדקה ה-35 אלכסיס סאנצ'ס ניצל הגבה טובה מצד שמאל למרכז הרחבה ונגח מקרוב פנימה. המארחים המשיכו להכתיב את הקצב וכעבור שתי דקות סאנצ'ס היה קרוב להשלים צמד, אבל הכדור החופשי הנפלא שלו נעצר במשקוף.

גארי מדאל (38) ניצל מסירה של סאנצ'ס והכפיל את התוצאה. בפתיחת המחצית השנייה צ'ליה המשיכה ללחוץ וניגה נהדרת של ארתורו וידאל פגעה בקורה. 

באחד ההתקפות הבודדות של אקוואדור במחצית השנייה אנטוניו ולנסיה מסר לפיליפה קאיסידו (66) שבעט כדור שטוח והכניע את קלאודיו בראבו. למרות ההפסד שתי הנבחרות עלו למונדיאל. 

במשחקים נוספים בדרום אמריקה, קולומביה חזרה מפראגוואי עם ניצחון 1:2. חורחה רוחאס העלה את המארחים ליתרון, אבל צמד של מריו ייפס (38 ו-57) השלים את המהפך. פרדי גוארן הורחק בכרטיס אדום. 

פרו ובוליביה נפרדו ב-1:1. יוטון העלה את פרו ליתרון בדקה ה-19. דייגו בחראנו הישווה לפני השריקה למחצית. 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי