Sport1 Banner

"הארי קיין הפך למכונת שערים"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

חלוץ נבחרת אנגליה, שכבש בבכורה מול ליטא אחרי 79 שניות, צפוי לפתוח נגד איטליה

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו    צילום: Gettyimages

נבחרת אנגליה מתכוננת למשחק הידידות שלה נגד איטליה (מחר, שלישי, ישיר בספורט2 החל מ-21:40) וככל הנראה הארי קיין שכבש אחרי 79 שניות בבכורה שלו נגד ליטא (0:4), יפתח בהרכב אחרי שדני וולבק נפצע.

לקראת המשחק, ההתאחדות לכדורגל האנגלית שחררה סרטון על שער הבכורה שלו בנבחרת. למרות שנכבשו עוד שלושה שערים, כולל של וויין רוני, רק קיין זכה לסרט מיוחד מההתאחדות. שאר השערים הוקרנו בסרטון של ההתאחדות על סיכום המשחק. לפניכם סרט אחר שהפיק ערוץ ITV – שמלווה את חלוץ טוטנהאם ושלושת האריות מתחילת המשחק ועד לראיונות בסיום:

בתוך כך אמר שוער נבחרת צרפת וטוטנהאם הוטספר, הוגו לוריס, על הארי קיין: "הוא הפך למכונת שערים. יש לו אישיות חזקה מאוד והוא מאוד רגוע. מבחינה פיזית הוא כעת בדרגה גבוהה יותר מבעבר. לדעתי הוא עכשיו שחקן מושלם". השוער הפצוע של טוטנהאם אמר עוד: "קיין רצה כל הזמן להשתפר ותמיד הוא רוצה עוד ועוד על המגרש. זה עוזר לו להתגבר על הגבולות שלו כשחקן. מגיע לו כל מה שקורה לו, כי הוא השיג זאת בעצמו". 

שחקן לייטון אוריינט בה שיחק קיין כמושאל 18 משחקים ב-2011, ג'ונתן טהו, אמר עליו: "למרות גובהו הוא שחקן מאוד טכני, מה שאתם רואים עכשיו בפרמיירליג ראינו כבר כשהיה אצלנו כששיחק כמושאל בגיל 18. מה שעושה את ההבדל כעת הוא שהוא עבד קשה מאוד על עצמו ואני חושב שהוא עתיד להצליח בגדול".

ווין רוני הסביר במסיבת עיתונאים לכתבים שההבדל בין אנגליה של המונדיאל לאנגליה של היום הוא ההבנה שהם היו רכים מדי במשחקם. רוני אמר: "אחרי הגביע העולמי למדנו להיות אגרסיביים. אנחנו סוגרים על היריבות שלנו בתוך שניות. זה היה חסר לנו כשהפסדנו לאיטלקים 2:1 בגביע העולמי בברזיל. אנחנו לא רוצים להיות רעים, אבל אגרסיביים כן. אנחנו רוצים שהיריבות שלנו יבואו ויגידו 'זו יריבה קשוחה'".

רוני גילה שהמאמן רוי הודג'סון עובד איתם בעיקר על כך שאם הנבחרת מאבדת את הכדור, היא חייבת לנסות להחזיר אותו אליה בתוך שניות.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי