Sport1 Banner

"רונאלדו? פשוט חסרים לו גולים"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

אנצ'לוטי מאמין שכוכב ריאל מדריד ישבור את בצורת הכיבושים שלו מול שאלקה באלופות

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו      צילומים: gettyimages

 

 

שלב שמינית גמר ליגת האלופות ימשיך מחר (רביעי) כאשר המחזיקה, ריאל מדריד, תתארח בגרמניה אצל שאלקה. באופן טבעי, עיקר תשומת הלב תהיה נתונה לכריסטיאנו רונאלדו, אך הפעם מסיבות קצת שונות.

 

 

באופן מפתיע, הכוכב הפורטוגלי נקלע ל"בצורת" כיבושים בשלושת משחקיו האחרונים בליגה, ולא רשם אף שער מאז ה-18 בינואר. אך בעוד חלק מהתקשורת מתחילה לתהות מה עובר על 7CR, למאמן שלו יש כמובן אמון מלא ביכולתו.

 

"רונאלדו היה טוב במשחק האחרון נגד דפורטיבו לה קורוניה", אמר קרלו אנצ'לוטי. "הוא משתפר, פשוט חסרים לו גולים. אני חושב שמול שאלקה זו תהיה הזדמנות טובה לתקן את זה". בהמשך הוא גם דאג להחמיא לכוכב אחר שלו, טוני קרוס: "הנשק העיקרי שלו – האינטלגנציה".

 

רונאלדו. האמון של אנצ'לוטי בו אפילו לא נסדק

 

לפני עשרה ימים, הושפלה ריאל מדריד בדרבי הגדול של העיר על ידי אתלטיקו (4:0). מאז הספיקה להתאושש קצת בדמות ניצחון 0:2 מול לה קורוניה, ואנצ'לוטי הדגיש שהמגמה הזו צריכה להימשך:  "השבוע הזה חשוב מאוד. אחרי התבוסה מול אתלטיקו, אם אתה לא מגיב מהר אז זה יכול להשפיע על המשך העונה".

 

כידוע, ריאל היא אלופת אירופה המכהנת. אך המאמן האיטלקי הבהיר כי על אף שזה לא פשוט לשמור על התואר, הם ממש לא שבעים: "יש לנו מוטיבציה גדולה לנסות ולשמור על התואר באלופות. שיחקנו נגד שאלקה גם בשנה שעברה עם החלום לזכות בפעם העשירית. השנה יש לנו את אותן כוונות. ההיסטוריה מלמדת שמאוד קשה לזכות בתואר פעמיים ברצף – כמעט בלתי אפשרי – אבל אנחנו ננסה".

 

לגביי המשחק הצפוי מול הגרמנים, נשמע אנצ'לוטי די נינוח: "אנחנו צריכים לנסות ליהנות מהמשחק ומהשלב הזה. אנחנו צריכים להראות אינטנסיביות ולשחק עם הרבה מוטיבציה. אני בטוח בגלל שהקבוצה נראתה טוב ביום ראשון, ואני מצפה שנהיה אפילו טובים יותר נגד שאלקה".

 

בהמשך ציין המאמן כי פפה צפוי לחזור לעמדת הבלם לאחר שהחלים מפציעתו, וניתן היה להבין כי הוא מלמד האם לפתוח במרכז המגרש עם אסייר יראמנדי או הרכש החדש, לוקאס סילבה.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי