מאת: אשר גולדברג צילום: אסף קליגר
בית"ר ירושלים תארח ביום שני בשבוע הבא את מכבי תל אביב באצטדיון סמי עופר בחיפה. בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל דחה הערב את ערעורה של הקבוצה על קיום עונש הרדיוס עם קהל מחוץ לאצטדיון טדי, כמו גם את הבקשה להעביר את העונש למשחק אחר ולא נגד מכבי תל אביב.
- שמעון מזרחי: "חמור מאוד אם הירי על טביב קשור לספורט"
- גולדהאר וקרויף לא שוחחו מספר שבועות
- הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו
עם זאת, בית הדין הסכים להתחשב בקבוצה והפחית את הקנס הכספי שהושת עליה מ-40 אלף שקלים ל-20 אלף שקלים. בבית"ר ירושלים צופים כי קרוב ל-30 אלף צופים יגיעו למשחק המסקרן, בדיוק כפי שהיה בסיבוב הראשון כאשר מכבי תל אביב קיימה את עונש הרדיוס שלה במגרש בחיפה – משחק שהסתיים בתיקו 1:1.
בשל אירוע הירי על אלי טביב והאפשרות שהבעלים יעזוב את המועדון, חתמו מעל 1,200 אוהדי בית"ר ירושלים על עצומה הקוראת לו להמשיך בבית"ר ירושלים. האוהדים מתכננים שורת הפגנות בעד טביב.
מה דעתך על הכתבה?