Sport1 Banner

המחאה בבני סכנין הולכת וגוברת

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

בקבוצה מודאגים מהתארגנות פלג אוהדים דומיננטי שמוביל מאבק נגד המאמן וההנהלה

(גודל טקסט)

מאת: אשר גולדברג ואביתר לנג       צילום: ערן לוף

 

בני סכנין תארח בשבת באצטדיון דוחא את הפועל חיפה, במשחק בו היא מבקשת לנצח ולהוריד מעל גבה את מאבקי ההישרדות בליגת העל. לבני סכנין שבמקום התשיעי 30 נקודות, והיא מרוחקת שבע נקודות מהפועל פתח תקווה שמתחת לקו האדום.

 

לא שקט בבני סכנין לאחר התארגנות של פלג אוהדים דומיננטי בעיר שמוביל מאבק נגד המאמן אלי כהן וחלק מההנהלה. הטענה הנשמעת היא כי המאמן מתעלם משחקני הבית בהם השוער מוחמד קנדיל והקפטן חאלד חליילה.

 

בכרוז שפורסם על ידי אותם אוהדים נאמר "המאבק הוא בעד שבבני סכנין יהיו שחקנים תוצרת בית, שחקנים שהמאמן אלי כהן פוגע בהם מקצועית. אנחנו נגד גורמים בהנהלה שנותנים יד למהלך של המאמן".

 

לאימוני הקבוצה הגיעו אוהדים שהשמיעו את קולם וקיללו את המאמן אלי כהן. בשבת אמורים חלק מהאוהדים להגיע ליציעים עם שלטים נגד המאמן וההנהלה. גורם בהנהלה אמר הבוקר: "נעשה כל מאמץ שמחאת האוהדים לא תפגע בביטחון הקבוצה. המאמן אלי כהן פועל רק לפי החלטות מקצועיות, חשוב שננצח את הפועל חיפה".

 

בין הקורות ימשיך רן קדוש, כשבאימון תורגלו בהרכב הפותח חאלד חליילה ומוחמד כליבאת שהחלים מפציעה.

 

אחרי ההפסד בדרבי, הפועל חיפה נכנסה לפליאוף התחתון כדי להילחם על הלחם והחמאה שלה בתחתית ליגת העל כאשר סכנת ירידה מרחפת מעל ראשם של האדומים מהכרמל.

 

מאמן הקבוצה, טל בנין, שוקל לעלות במערך מעובה של חמישה שחקני קישור מול בני סכנין בשל התוצאות האחרונות, אלא שבנין יודע שהפועל חיפה חייבת את הנקודות במשחק כדי להיחלץ ולברוח מהקו האדום ולכן עדין שוקל את עניין המערך הטקטי.

 

בנין יקבל בחזרה למרכז ההגנה שלו את הבלם אושרי רואש, שנעדר מצמד המשחקים מול ב"ש ומכבי חיפה בשל מחלה שפקדה אותו והוא יחבור לקפטן טאדאס קייאנסקאס, למה שאמור להחזיר את הביטחון להגנה של הקבוצה.

 

גם בשבת צפוי בנין להמשיך ולשלב שחקני נוער בהרכב הראשון כאשר עדין לא ברור מי מבין הכישרונות שבנין העלה מקבוצת הנוער יקבל את ההזדמנות.

 

זארקו קוראץ', שעלה מהספסל מאז הגיע בנין, נמצא בתמונת ההרכב הראשון על חשבונו של מהראן לאלה, אך זה יקרה כמובן במידה שבנין יחליט לפתוח עם יותר מחלוץ אחד בחוד.

 

ההרכב המשוערים:

 

סכנין: רן קדוש, עלי עות'מן, עיאד חבשי, איציק כהן, איגור יובנוביץ', דיגו קאצ'בה, עטאא ג'אבר, חאלד חלאיילה, מוחמד כליבאת, מוחמד גאדיר, פיראס מוגרבי.

 

הפועל חיפה: קובאר, ריקטס, רואש, קייאנסקאס, מגרללשוילי, סרדל, שוקרני, כהן, אוסטווינד, קוראץ' (לאלה), סאליחי.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי