Sport1 Banner

נשיא פאוק: "קרויף לא בתכניות"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

היוונים הבהירו כי אין מו"מ עם מנג'ר מכבי ת"א. מיץ' גולדהאר וההולנדי נפגשו בלונדון

(גודל טקסט)

מאת: אשר גולדברג    צילום:  באדיבות האתר הרשמי

בעלי מכבי תל אביב מיץ' גולדהאר והמנג'ר ג'ורדי קרויף נפגשו באמצע השבוע באנגליה, שתי פגישות עבודה בלונדון שם שהה הקנדי.

 

 

גולדהאר תכנן להגיע לישראל ערב פסח, אבל שינוי בלוח הזמנים שלו הביא לטיסה של קרויף לאנגליה, ולבסוף לבואו של גולדהאר אתמול לחתונה של עובד המועדון לשעבר, תום יונאי.

 

בשתי הפגישות שהתקיימו, הגיש קרויף לבעלים הקנדי את תוכנית העבודה שלו, את דרישותיו המקצועיות וכן את השיפור אותו הוא דורש בחוזהו.

 

מקורבים לשניים טוענים כי לא הושגה בלונדון הסכמה. גורם המקורב למהלכים במועדון אמר: "מיץ' גולדהאר שאל וביקש הסבר לכך שמכבי תל אביב לא הצליחה פעמיים להעפיל לשלב הבתים בליגת האלופות. הוא שאל גם אם מכבי תל אביב תזכה בתואר האליפות וכפועל יוצר אם התכנית המקצועית לעונה הבאה תמולא, משמע שמכבי תל אביב תצליח להיות בשלב הבתים היוקרתי". כזכור, הפעם האחרונה שמכבי ת"א הייתה בשלב הבתים היא בשנת 2004, עם ניר קלינגר כמאמן ולוני הרציקוביץ' כבעלים.

 

הצהובים חוגגים במחזור שעבר. הבעלים משתוקק לשחזר את ההישג מ-2004 (עדי אבישי)

 

גורמים במכבי תל אביב סבורים כי העפלה לליגת האלופות דרך משחקי המוקדמות בוערת בעצמותיו של גולדהאר, שלקח קשה את אי ההצלחה של אוסקר גרסיה להגיע בקיץ לשלב המכובד והודחה על ידי מאריבור הסלובנית.

 

ככל הידוע, נושא השכר המשופר שמבקש קרויף אינו מהווה בעיה. גורמים סביב המועדון טוענים כי מבחינת הבעלים אי העפלה לליגת האלופות או כישלון בזכייה בתואר האליפות השנה, מצריכה מי שייקח אחריות על מה שיהיה כישלון צורב וכואב לבעלים.

 

קרויף. עדיין לא הושגה הסכמה מול גולדהאר לקראת העונה הבאה (עדי אבישי)

 

למרות האמור לעיל, ישנה גם אופטימיות. במועדון מאמינים כי הפגישה הבאה בארץ בין גולדהאר לקרויף תוביל להמשך דרכו של ההולנדי בקריית שלום לפחות לעונה אחת נוספת.

 

בתוך כך, הגעתו של ג'ק אנגלידיס לישראל אמש, לאותה חתונה מדוברת, גרמה לכך ששמו של ג'ורדי קרויף שוב נקשר לפאוק סלוניקי היוונית – בה אנגלידיס משמש כיום כאיש החזק. בעלי פאוק, איבן סאבידיס, החליט לשים קץ לשמועות על הבאת המנג'ר ההולנדי ובהודעה רשמית מסר: "הוא לא בתכניות שלנו. אנו מכבדים אותו, אבל לא נפנה לאדם תחת חוזה במועדון אחר".

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי