Sport1 Banner

"לא אסון אם נסיים במקום השני"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

מנואל פלגריני הודף את חיצי הביקורת ובטוח שהישגיה של מנצ'סטר סיטי עומדים בציפיות

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו    צילומים: Gettyimages

 

 

מנצ'סטר סיטי תנסה לשקם את מעמדה בנמצא בנפילה במשחק ליגה מוקדם נגד ווסט ברומיץ' אלביון באיתיחד (חי בספורט1 ו-HD החל מ-14:35). סיטי מרוחקת שש נקודות מצ'לסי ושיחקה משחק אחד יותר ממנה. רק ניצחון ישאיר את הסטיזנס עם תקווה קטנה למעידה של צ'לסי מחר מול האל סיטי (חי בספורט1 ו-HD החל מ-17:50).

 

 

סיטי רשמה רק ניצחון אחד וארבעה הפסדים בחמישה משחקים אחרונים בליגה ובאלופות ותצטרך להסתדר ללא יאיא טורה שהוחלף בהפסד לברצלונה 1:0 וסובל מפציעה באכילס. מאז 2015 הוא שיחק רק 7 משחקים בפרמיירליג בגלל אליפות אפריקה. ג'ימס מילנר ואלכסנדר קולארוב אף הם בספק למשחק.

 

מנואל פלגריני יחגוג את משחקו ה-100 כמנג'ר הסיטי, אבל זה נראה שהוא סופר אולי את הימים האחרונים שלו כמנג'ר הקבוצה. הוא סבור שלא עשה שום דבר רע. לשאלה אם הוא עדיין נהנה לאמן אמר: "אני נהנה מכל רגע מהעונה הזאת, ומי שיגיד לכם שהוא לא נהנה פשוט מזוכיסט. עבורי הכי חשוב זה להמשיך לעבוד כמו בעבר. שנה שעברה היתה לנו שנה גדולה. אנשים אולי חושבים שקל לעשות דאבל, אבל זה לא נכון. כל קבוצה יכולה כאן לקחת אליפות. זה לא קל לאף קבוצה. אני יודע שחלק מהאוהדים רצו לפגוע בשחקנים שלי אחרי ההפסד לברנלי 1:0, אבל אני אחראי להרכב ויש לי יחסים טובים מאוד עם השחקנים".

 

 

לשאלה אם לא חושב שהעונה הזאת היתה אסון עבור הסיטי ועל איבוד אפשרי של האליפות אמר המנג'ר הצ'ליאני: "זה לא אסון אם נסיים במקום השני. זה לא שאנחנו מקום 8, 9 או אפילו 10. רק צ'לסי עשתה יותר ואנחנו עדיין במרוץ לאליפות כל עוד יש סיכוי מתמטי".

 

טוני פיוליס שרשם רק הפסד אחד בחמשת המשחקים האחרונים של WBA אמר לקראת המשחק: "לדעתי סיטי זקוקה רק לשחקן אחד ברמה גבוהה מאוד כמו ליאו מסי כדי להיות בצמרת של אירופה. מסי היה כל ההבדל בין שתי הקבוצות בקאמפ נואו".

 

 

הרכבים:

 

מנצ'סטר סיטי: הארט, סאבלטה, קומפני, מנגלה, קלישי, למפארד, דויד סילבה, נאבס, פרננדיניו, אגוארו, בוני

 

ווסט ברומיץ' אלביון: מייהיל, דואסון, מקאולי, לסקוט, בירד, אולסון, ססגון, גארדנר, מוריסון, פלטצ'ר, ברהינו

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי