Sport1 Banner

פספסה? ניוקאסל ויתרה על צירופו של רונאלדיניו

רונאלדיניו‎. רצה לשחק בקבוצה גדולה
רונאלדיניו‎. רצה לשחק בקבוצה גדולה | צילום: Gettyimages

המאגפייז לא הסכימו לשלם לברזילאי 6 מיליון ליש"ט לעונה: "סכום מוגזם"

(גודל טקסט)

ניוקאסל נראית כמי שעומדת להילחם עד סוף העונה נגד הירידה אחרי שהובסה על ידי צ'לסי במשחק הליגה האחרון 5:1. עכשיו מסתבר שלמועדון היתה הזדמנות להחתים את כוכב ברצלונה לשעבר רונאלדיניו. כן, דחתה הזדמנות לראות את רונאלדיניו בפרמיירליג מה שפעם היה חלום רטוב של הרבה אוהדי כדורגל.

 

ככל הנראה המאגפייז ויתרו על החתמת הכוכב הברזילאי בן ה-36 מכיוון שדרש משכורת שנתית של 6 מיליון ליש"ט.

 

 

סוכנו האנגלי של רונאלדיניו, בארי או'קונור, הודה: "לדרוש סכום כזה ולא משנה איזה כוכב הוא היה בעבר זו הגזמה". הברזילאי לא שיחק מאז ספטמבר במועדון כלשהו, אבל הכחיש שהוא מתכוון לפרוש מכדורגל. "אני כמעט בטוח שאף מועדון לא ירצה להחתים אותו עם דרישת שכר כזאת ולכן הוא עדיין לא משחק באף קבוצה".

 

לפי דברי הסוכן, רונאלדיניו בטוח שהוא יכול לעמוד במהירות והלחץ בפרמיירליג. "הוא רוצה לשחק בעוד קבוצה גדולה ובליגה גדולה ורואה בפרמיירליג הזדמנות לשחק בליגה גדולה". במקום רונאלדיניו החתימו בניוקאסל את אנדרוס טאונסנד והנרי סאייבה במחיר של 28.5 מיליון ליש"ט.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי