ברצלונה רוצה לרכוש בקיץ את ילד הפלא של שאלקה לירוי סאנה שמחוזר על ידי לא מעט קבוצות ביבשת ובהן ריאל מדריד, מנצ'סטר סיטי, ארסנל וליברפול.
הבלאוגרנה רוצה להשיג את כולם במירוץ ושלחה נציגים ל-1:2 של מיינץ על שאלקה בשבת החולפת כשמדובר במנג'ר המקצועי, רוברטו פרננדס.
סאנה בן ה-20 משחק כקיצוני ונחשב לאחד הכישרונות העולים בעולם וצפוי אף ליטול חלק ביורו 2016 בצוותא עם נבחרת גרמניה.
סאנה מעדיף לשחק בצד שמאל, אבל יכול לשחק גם באגף ימין כפי שיכולים גם אנדרס אינייסטה וארדה טוראן.
סאנה הצליח לפני שנים עם הנוער של שאלקה וכבר אז לכד את העין כשהקבוצה הגיעה לגמר הנוער באלופות והפסידה לברצלונה אחרי שניצחה את בנפיקה 0:3 בחצי הגמר. הוא כבש שער נדיר אשתקד בסנטיאגו ברנבאו בניצחון 3:4 על ריאל מדריד.
Robert Fernández espía a Sané #portada#deporteshttps://t.co/H6YjKvvO3opic.twitter.com/idNPhQlqqP
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) February 17, 2016
החלוץ הוא בנו של כדורגלן העבר הסנגלי, סולימאן סאנה ושל מאמנת נבחרת ההתעמלות האומנותית של גרמניה. הוא חידש את חוזהו עם שאלקה עד 2019 וסעיף השחרור שלו 37 מיליון יורו.
מה דעתך על הכתבה?