בית"ר ירושלים על ידי פרקליטי המועדון אלעד אייזנברג ורוני מוזסון תגיש הבוקר 08:00 בבית המשפט המחוזי בלוד עתירה בו היא מבקשת מבית המשפט למנוע את קיומו של משחק הרדיוס מחר (שני) נגד מכבי חיפה באצטדיון שתכולתו היא פחות מ-20 אלף מקומות.
הטענה של הבעלים בית"ר ירושלים אלי טביב, השוהה בארצות הברית, היא חשש לשלום הציבור בשל כוונת אוהדי הקבוצה להגיע בהמוניהם, מעל 20 אלף כולל אוהדי מכבי חיפה, לאצטדיון המושבה בפתח תקווה אשר פחות מ-11 אלף מושבים.
אנשי בית"ר ירושלים נפגשו ביום חמישי עם המשטרה על מנת לבחון את אירוח המשחק באצטדיון המושבה. דרישות המשטרה להציב מעל 500 שוטרים וסדרנים אינן סבירות בעליל והקבוצה אינה יכולה לעמוד בהם.
שני המגרשים בהם למעלה מכמות הצופים הנדרשת ע"י בית"ר ירושלים הם אצטדיון טדי ואצטדיון סמי עופר, משום שהאצטדיון הלאומי ברמת גן, אינו יכול להכיל בשלב זה יותר מ-3,000 צופים.
מה דעתך על הכתבה?