Sport1 Banner

קינן סגר במינסוטה, מכבי חיפה תשחרר?

| צילום: ערן לוף

הירוקים אישרו: "הבלם וראשי המועדון יקבלו החלטה משותפת". ורמוט יפתח?

(גודל טקסט)

דקל קינן קיבל הצעה מיידית לחוזה ארוך טווח בליגה מקצוענית בארצות הברית, כך נמסר בהודעה רשמית מטעם מכבי חיפה. "הבלם וראשי המועדון יקבלו החלטה משותפת בימים הקרובים ולאחריה תימסר הודעה", נכתב בפניה לתקשורת. לאתר ספורט1 נודע כי השחקן כבר סיכם את תנאיו עם מינסוטה מליגת המשנה ומחכה לשחרור מהמועדון, הודעה שעשויה להגיע אחרי המשחק מול מכבי פתח תקוה.

אחרי שני משחקים רצופים ללא ניצחון ובידיעה שהמאבק על הכרטיסים לפלייאוף העליון צמוד מאוד, מכבי חיפה תארח בשבת (17:00, סמי עופר) את מכבי פתח תקווה. השתיים צמודות זו לזו בטבלה – חיפה חמישית, פתח תקווה שישית – עם 28 נקודות, כאשר למדורגת 11 בטבלה (הפועל חיפה) יש 23 נק'. במועדון מצפים לכ-23 אלף צופים.

לרשות רוני לוי יעמדו בשבת שני שחקני הרכש, גילי ורמוט ורומאריו פירס. הקשר שהגיע ממכבי תל אביב עשוי לפתוח בהרכב כבר בהופעתו הראשונה, בעוד שהברזילאי צפוי להתחיל על הספסל. אם ורמוט אכן יפתח, זה צפוי להיות על חשבונו של איסמעיל ריאן.

שחקנים במכבי חיפה ציינו כי יהיה מרתק לראות את יוסי בניון, אלירן עטר וגילי ורמוט משתפים פעולה. "הם יהפכו לשלושת המוסקטרים של מכבי חיפה", אמר אחד השחקנים של הירוקים.

מעבר לכך, באימונים האחרונים תירגל רוני לוי את יונתן לוי מקבוצת הנוער בעמדת המגן השמאלי, על חשבונו של שי בן דוד ששיחק בשני המשחקים האחרונים. טאלב טוואטחה אמנם נשאר במועדון, אבל הוא כזכור עדיין מושעה על ידי המאמן. בין הקורות ימשיך לפתוח אוהד לויטה, שמתוכנן לשחק גם ברבע גמר גביע המדינה נגד בני יהודה באמצע השבוע.

ההרכב המשוער: אוהד לויטה; אוראל דגני, מארק ואליינטה, דקל קינן, יונתן לוי; נטע לביא, ג'אבר עטאא, גילי ורמוט (איסמעיל ריאן), יוסי בניון; אלירן עטר, גליינור פלט.


ימשיך בהרכב. בניון (צילום: אסף קליגר)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי