דייגו קוסטה התאושש מפציעה וחזר לכושר טוב בשבועות האחרונים, אך אתמול מול ווסט ברומיץ', כשצ'לסי מעדה וסיימה ב-2.2 ביתי מול ברומיץ', החלוץ שוב היה מעורב בתקרית לא נעימה מול שחקן יריב ולא הצליח למצוא ב-90 הדקות את מסגרת השער.
הידינק סיפר כי הוא חולם לסיים בין ארבע הראשונות בפרמיירליג, אך ההולנדי קיבל מהלומה בעקבות התיקו בסטמפורד ברידג'. קוסטה ניהל מלחמה של איש אחד נגד הגנת ווסט ברומיץ', שהגיעה לשיאה כשהופסק המשחק מכיוון שהיה צורך להפריד בינו לבין יונאס אולסן. השופט אנטוני טיילור עצמו היה זה שהפריד בין הניצים. כמו כן נשלף לו צהוב על שדחף את קרייג גרדנר.
- צפו בסיכום הנרחב: 3:3 דרמטי בין ליברפול לארסנל
- הפרלמנט אישר: נבחרות אנגליה יאמצו המנון חדש
- היכנסו לדף הפייסבוק של ספורט1
חוס הידיניק מיהר להתייצב מאחורי קוסטה ואמר: "הוא בחור מאוד רגיש ואני אוהב את זה. האם הוא חצה את הגבול? אני חושב שהיה מקום לכמה מהתגובות שלו. קוסטה והגנת ברומיץ' הגיבו בפרובוקציות זה לזה. לא ראיתי משהו רע מצידו. הוא תמיד היה מסוכן על כר הדשא".

דייגו קוסטה מתעמת עם מייהיל (Gettyimages)
גם טוני פיוליס, מנג'ר האורחת, לא בא אליו בטענות לחלוץ: "אני חושב שקוסטה שחקן ענק. המגנים לא אוהבים אותו, אבל אני לא שוכח שגם אני התבגרתי רק בגיל מאוחר".
מה דעתך על הכתבה?