חיים רביבו הפך חוב של פנרבחצ'ה לשני מיליון דולר מגלאטסראיי

כוכב העבר סיפר בפודקאסט "רביבו ושכנר" על התקופה בה פנרבחצ'ה איחרה בתשלומים עבורו. אחרי שלושה שבועות בהם לא שיחק בגלל החוב עבורו, גלאטסראיי נכנסה לתמונה. רביבו עמד על שלו, זה השתלם בענק

בפודקאסט "רביבו ושכנר" מבית ספורט1 סיפר חיים רביבו על המעבר שלו מפנרבחצ'ה לגלאטסראיי. שחקן העבר הודה שלפנרבחצ'ה היה חוב עבורו: "כשלא שילמו לי את המשכורות אמרתי שאם הכסף לא יגיע ביום שקבעתי אני לא מגיע לאימונים. האופציה השנייה הייתה הסכם חדש עם פנרבחצ'ה".

במועדון אמרו לו לחכות עד פברואר להסכם חדש, על כך הגיב רביבו: "אמרתי שאני מסכים בתנאי שישלמו לי על שמונה חודשים בהם לא קיבלתי כסף". אבל לא כאן הסתיים הסיפור: "הגעתי ביום בו קבעתי שאני צריך לקבל את הכסף, אך זה לא קרה. אספתי את הדברים מחדר ההלבשה ואמרתי 'תודה ולהתראות'. למשך שבועיים ניסו כל הזמן לשכנע אותי לחזור".

צפו בקטע המלא

גלאטסראיי נכנסה לתמונה: "פתאום צלצל אליי סגן נשיא גלאטסראיי. קבעתי עם נציגי המועדון פגישה אחרי בערך שלושה שבועות שלא שיחקתי בפנרבחצ'ה. הם הבינו שאני רציני בנוגע למעבר, וסגן הנשיא אמר לי 'אנחנו רוצים שתעבור לגלאטסראיי'. שאלתי אם הם בדקו עם פנרבחצ'ה אם זה בסדר מבחינתם, הם אמרו שכן".

רביבו סיפר כיצד הפך את החוב של פנרבחצ'ה לחוזה בגלאטסראיי בזכות זה שעמד על שלו: "בפנרבחצ'ה אמרו שאם גלאטסראיי תשלם את החוב כלפיי הם מוכנים שאעבור ללא דמי העברה. אז אמרתי שאני רוצה הסכם לשנתיים וחצי באותו שכר כפי שהרווחתי בפנרבחצ'ה, גלאטסראיי הסכימו. לאחר מכן ביקשתי שני מיליון דולר מקדמה ושלא ארדוף אחר הכסף כפי שרדפתי בפנרבחצ'ה, גם לזה הסכימו. בסוף החזרתי להם את הכסף אחרי חצי שנה כי פרשתי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי