שעות ספורות למשחק בין מ.ס. אשדוד למכבי בני ריינה הערב (שלישי, 20:00) ברבע גמר גביע המדינה ומאמן אשדוד קלמי סבן עדיין לא יודע איך יראו צמד הבלמים שלו. טימותי אוואני אמנם לא סובל משבר בכף היד, אבל הוא חבוש, המקום כואב מאוד וייתכן שהוא יבקש לא לשחק. רק יותר מאוחר בהתכנסות לפני המשחק, אוואני ייבדק שוב ויערוך סוג של מבחן כשירות כדי לוודא שהוא יכול לפתוח.
מי שלא יהיה בסגל הוא ניר ביטון עליו צריכים לשמור מעומסים, כך שאם אוואני לא יוכל לשחק, ייתכן שאופיר קריאף יקבל לראשונה את חולצת ההרכב ויפתח במרכז ההגנה לצד עומרי בן הרוש. אופציה נוספת לאיוש אחד מעמדות הבלמים היא מאור ישילירמק הצעיר.
אשדוד מגיעה למשחק אחרי ההפסד לעירוני טבריה ובמצב רוח ירוד. במועדון מקווים לקבל היום נוכחות של הזר הארגנטינאי ישראל קול, שהובא למועדון בחלון עם הרבה ציפיות ועדיין לא נכנס לעניינים, גם בגלל שהגיע עם פציעה.
הפועל ירושלים – עירוני קרית שמונה
מ.ס. אשדוד – מכבי נתניה
הפועל חדרה – מכבי תל אביב
עירוני טבריה – בני ריינה
הפועל חיפה – בני סכנין
מכבי פתח תקוה – בית"ר ירושלים
הפועל באר שבע – מכבי חיפה
מה דעתך על הכתבה?