אקס בית"ר ירושלים: "מקווה שמסי יבוא לשחק אצלנו למשך ארבעה חודשים"

מאמן ניואלס אולד בויז, כריסטיאן פביאני, שזכור מימיו במועדון מהבירה, הציע לאגדה הארגנטינאית לחזור לקבוצת נעוריו לתקופה קצרה. מה שעשוי להוות את אחד המעברים המרגשים בכדורגל העולמי וסגירת מעגל לקריירה מפוארת

(גודל טקסט)

ניואלס אולד בויז פנתה לליונל מסי בהצעה מפתיעה לחזור לקבוצת נעוריו. מסי, יליד רוסריו, שיחק במערכת הנוער של ניואלס לפני שעבר לברצלונה בשנת 2000 והחל את דרכו לכוכבות עולמית. מאמן הקבוצה, כריסטיאן פביאני שזכור בעיקר לאוהדי בית"ר ירושלים, כאשר שיחק בשורותיה בעונת 2006/7 שבה זכתה באליפות, הביע ציפייה שאגדת הכדורגל יסכים להצטרף לקבוצה ולו לתקופה קצרה: "אני מקווה שמסי יבוא לשחק אצלנו לארבעה חודשים בלבד, מתי שירצה. הוא יכול ליצור צמד טוב עם אבר באנגה", אמר פביאני בראיון ל-ESPN F90.

אם המהלך יתממש, מסי יוכל לחדש את שיתוף הפעולה עם באנגה, עמו שיחק בנבחרת ארגנטינה וזכה במדליית זהב במשחקים האולימפיים בבייג'ינג 2008. כיום, מסי משחק באינטר מיאמי בליגת ה-MLS, כאשר בחוזהו קיימת אופציה להארכה עד 2026. עדיין לא ברור כמה עונות נוספות נותרו לזוכה שמונה פעמים בכדור הזהב, השחקן המעוטר ביותר בכל הזמנים.

כריסטיאן פביאני ביתר ירושלים אורי שטרית מיליאן מילאן מרטינוביץ מכבי תל אביב | ברני ארדוב

ניואלס מקווים לשכנע את "הבן האובד" לחזור לשורשיו לפני פרישתו מכדורגל. הקבוצה הדרום אמריקאית גאה בתרומתה להצבת מסי ודייגו מראדונה בדרך לגדולה, ועתה מנסה להחזיר את אחד מגדולי השחקנים בכל הזמנים למקום בו החל את דרכו. חזרתו של מסי לניואלס, אפילו לתקופה קצרה, תהווה אחד המעברים המרגשים בכדורגל העולמי ותסגור מעגל מרשים בקריירה המפוארת שלו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי