"רק נס יציל את אנצ'לוטי", וכבר ברור לריאל מי יהיה המחליף

בספרד טוענים: רק "פרס ניחומים" בגביע או בליגה הספרדית יוכל להשאיר את האיטלקי בתפקיד. קלופ? "צ'אבי אלונסו המועמד היחיד לתפקיד"

קבוצות: ריאל מדריד
(גודל טקסט)

ריאל מדריד נחושה להשאיר את קרלו אנצ'לוטי לפחות עד לסיום העונה, אבל אחרי ההדחה אמש (רביעי) מליגת האלופות גם זה כבר מוטל בספק. בתקשורת הספרדית מאשרים את הדיווחים לפיהם ההתאחדות הברזילאית מאיצה את השיחות עם המאמן ורוצה להחתים אותו עוד לפני חודש יוני, זאת בזמן שהוא חתום על חוזה בשורות ריאל עד 2026.

בהנהלת הבלאנקוס נוטים בכל מקרה להשאיר את אנצ'לוטי לפחות עד גביע העולם לקבוצות – כך על פי "רלבו" – אבל יתכן שלא תהיה להם ברירה אלא להיפרד מאנצ'לוטי לפני כן, למרות הניסיונות לסיים את זה יפה.

"רק נס יציל לאנצ'לוטי את התפקיד", כתבו ב"אס", והסבירו: "יתכן שרק דאבל יספק את הנהלת ריאל. בכל מקרה, רק תארים ישאירו לו סיכוי להמשיך. אם הוא יפסיד בגמר הגביע לברצלונה וגם יאבד לה את האליפות, הוא לא ימשיך כמעט בוודאות".

קרלו אנצ'לוטי מאמן ריאל מדריד
אנצ'לוטי | רויטרס

בתוך כך, ב"מארקה" כבר עוסקים בשאלת זהותו של המחליף וטוענים בתוקף: המועמד היחיד לתפקיד הוא צ'אבי אלונסו, שנחשב ליורש הטבעי של אנצ'לוטי בריאל. "הזכירו שמות כמו קלופ או טן האח בתקשורת העולמית, אבל בהנהלה של הקבוצה מדברים אך ורק על צ'אבי אלונסו. הוא קונצנזוס".

עוד באותו נושא: ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי