מזיז לו? העונש שהשיתה היורוליג על הבעלים של פנאתינייקוס

play
אפס קלאס. ינאקופולוס | GettyImages, Nikola Krstic/MB Media
דימיטריס ינאקופולוס הבעלים של פנאתינייקוס משתולל באינסטגרם 00:25

ינאקופולוס השתלח בשופטים וביורוליג ("הייתם ונשארתם מאפיה"), וקיבל קנס כספי אותו צפה מראש: "לא אכפת לי מהקנסות שלכם"

(גודל טקסט)

דימיטריס ינאקופולוס, הבעלים האקסצנטרי של פנאתינייקוס, ספג קנס בסך 100 אלף יורו מהיורוליג בעקבות הפרת הקוד האתי של הארגון, לאור הפרסומים האחרונים שלו ברשתות החברתיות. היווני ביקר את השופטים, פרסם "הערות מזלזלות" וגרם "נזקים למוניטין" של מועדונים, בעלים וארגון היורוליג.

באחד הפרסומים, כתב ינאקופולוס בסטורי באינסטגרם: "הייתם מאפיה, נשארתם מאפיה, אתם לא תהיו מאפיה".

הוא גם ידע מה העונש הצפוי והבהיר מראש לאחר שקילל את השופטים: "לא אכפת לי מהקנסות שלכם, אתם גם ככה לא סופרים אותי. אבל אתם לא יכולים לקנוס את נאן, את סלוקאס, את עתמאן, את גרנט, את חואנצ'ו הרננגומס – הם יבואו לדפוק אתכם ביחד".

פנאתינייקוס נמצאת במצב של 2:2 בסדרת רבע הגמר מול אנאדולו אפס, אותה תארח מחר בניסיון להעפיל לפיינל פור באבו דאבי ולהמשיך במסע ההגנה על התואר בו זכתה בעונה שעברה אחרי 13 שנים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי