הפועל באר שבע קופחה? הסבר איגוד השופטים לפנדל השנוי במחלוקת

play
דן ביטון, הפועל באר שבע | דני מרון
צפו: הפועל באר שבע חילצה 1:1 מול בית"ר ירושלים בתוספת הזמן 04:38

במעודון רתחו על כך שה-VAR לא התערב בהחלטה לשרוק פנדל לטובת בית"ר ירושלים, אך קוז'וך כבר הבהיר לשחקניו: "לא יכול להיות שנסיים עונה כזו מטורפת בלי לזכות באליפות"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

הפועל באר שבע עדיין לא יכולה להשתחרר מהתחושה שקופחה אמש (שני) באצטדיון טדי, לאחר שהוחלט לפסוק לפנדל נגדה ב-1:1 מול בית"ר ירושלים, על אף שנראה כי הכדור יצא לפני כן מתחומי המגרש. במועדון זעמו על צוות השיפוט שלא זיהה את האירוע: ""השחקן של בית"ר עם שתי רגליים מחוץ לקו הרוחב והכדור בבירור מעבר לקו. גם אם הצוות לא זיהה במגרש, מדוע שופט ה-VAR לא התערב?".

גורמים באיגוד השופטים טענו אמש כי מדובר באירוע גבולי, שלא יכול להביא להתערבות של שופט מסך. "ברגע שהכדור באוויר ולא על הקרקע, יש קושי גדול לאבחן האם הוא יצא מתחומי המגרש ולכן לשופט ה-VAR אין מקום להתערבות", אומרים גורמים באיגוד.

שחקני הפועל באר שבע סביב גל לייבוביץ', שופט כדורגל
שחקני הפועל באר שבע עם השופט לייבוביץ' | דני מרון

אבל לצד ההרגשה שהם קופחו, המאמן רן קוז'וך כבר דיבר אמש עם השחקנים בחדר ההלבשה והבטיח להם שהסוף יהיה טוב. שחקן בקבוצה אמר אמש: "אין מצב שזה לא ייגמר עם אליפות שלנו. הסוף יהיה אחר לגמרי. אנחנו מאמינים בצדק ובטוחים שבית"ר ירושלים תילחם נגד מכבי תל אביב, באותה המידה שנלחמו מולנו. לא יכול להיות שנסיים עונה כזו מטורפת בלי לזכות באליפות".

במחזור הסיום (שבת, 20:30)

* הפועל באר שבע – הפועל חיפה

* מכבי תל אביב – בית"ר ירושלים

* מכבי נתניה – מכבי חיפה

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי