תמונת מצב בבית"ר: מי כשיר לגמר הגביע, וכיצד מתקדמות השיחות לרכש?

play
עומר אצילי חוגג עם ירדן שועה, שחקני בית"ר ירושלים | דני מרון
צפו בתקציר: מכבי תל אביב זכתה באליפות אחרי 0:5 ענק על בית"ר ירושלים 05:36

ברק יצחקי עשוי לפתוח במערך של שלושה בלמים מול הפועל באר שבע, כשאצילי יתופקד על כל צד ימין. בינתיים שיחות המועדון עם נציגיהם של קאלו וטבארס נמשכות, אך "יש פערים"

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

בלם בית"ר ירושלים, גיל כהן, שהיה חשש לכך שסבל ממתיחה לאחר שנפצע במהלך המשחק מול מכבי תל אביב, ככל הנראה סבל רק מהתכווצות, וצפוי לעמוד ברשותה של בית"ר ירושלים לגמר גביע המדינה מול הפועל באר שבע ביום חמישי (20:30).

ז'קוב ז'נו שהיה מורחק נגד מכבי תל אביב יחזור לסגל וירדן שועה שסחב פציעה ועלה מהספסל, יחזור להרכב. ברק יצחקי שוקל לחזור לשחק עם עומר אצילי על כל כנף ימין במערך של שלושה בלמים, אך יקבל החלטה סופית בהמשך השבוע.

גיל כהן חוגג עם ירדן שועה בית"ר ירושלים
שניהם יעמדו לרשות יצחקי? שועה וגיל כהן | ברני ארדוב

במועדון ממשיכים בשיחות עם נציגיו של החלוץ הניגרי ג'ונבוסקו קאלו והקשר איילסון טבארס, אך מבהירים: "יש פערים ודברים שצריכים לקרות כדי שזה ייסגר. יש קשיים, נהיה שמחים אם לפחות אחד מהם יחתום".

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי