העונה מכבי חיפה יצרה לעצמה המון סימני שאלה, מהמאמן, דרך המנהל המקצועי ועד לשחקנים. יניב קטן חושש למצבה של הקבוצה בה הפך לסמל והוא ביטא זאת ב"ענק הירוק" מבית הפודיום: "אני חושב שמכבי חיפה, מבין כל הקבוצות בארץ, בצרה הכי גדולה שיש".
קטן הסביר: "לפני שנתיים היא זכתה באליפות והסתכלה ליובנטוס ופריז סן ז'רמן בלבן של העיניים. לפרק מועדון בשנתיים? זאת אומנות. להפועל באר שבע למשל חסר חלוץ לשנה הבאה, לבית"ר ירושלים חסר בלם, למכבי תל אביב חסר שחקן או שניים. למכבי חיפה חסרים שבעה או שמונה שחקני הרכב!"
"אין מאמן לעונה הבאה, אין צוות מקצועי, סף שבירה נמוך", המשיך אגדת הירוקים. "איך יכול להיות שמכבי חיפה הגיעה למצב שבו בין כל קבוצות הליגה היא במצב הכי גרוע שיש? לא מדובר רק בשוער או רק בלם, צריך לפגוע בשמונה שחקנים".
צפו בקטע
"שנה הבאה תהיה קשה יותר", טען קטן. "בקבוצה סוחבים את זה שכבר שנתיים היריבה הכי גדולה לוקחת אליפויות. בשנה הבאה בחודש מאי כשיעקב שחר ישב עם ליאור רפאלוב ואיציק עובדיה, חוץ מ'אליפות' אין להם מה להגיד. צריך לבנות הכל מהר וכמו שצריך, ומכבי חיפה בבעיה".
מה דעתך על הכתבה?