בעלי אולימפיאקוס במסר חריג לשחקנים: "הסבלנות שלנו אוזלת"

play
הלחץ עולה. ברצוקאס ושחקניו | GettyImages, Francois Nel
תקציר: פנאתינייקוס ניצחה 68:80 את אולימפיאקוס ועלתה ל-0:1 בסדרת הגמר 02:44

האחים אנגלופוס הוציאו הודעה רשמית אחרי ההפסד לפנאתינייקוס: "כולם צריכים להופיע ביום ראשון". עתמאן מסביר מה עד לקבוצתו

(גודל טקסט)

פנאתינייקוס פתחה אמש (שישי) את גמר הפלייאוף ביוון עם 68:80 מרשים על אולימפיאקוס באואקה כדי לעלות ל-0:1 בסדרה. ביום ראשון תנדוד הסדרה הלוהטת לפיראוס, ובעלי אולימפיאקוס גיורגוס ופנאיוטיס אנגלופוס, שלא נוהגים להתבטא פומבית כמו יריבם הגדול דימיטריס ינאקופולוס מפאו, הוציאו הודעה רשמית חסרת תקדים מבחינתם.

"מה שראינו היום באואקה זו לא הקבוצה שראינו כל השנה", אמרו. "יהיה טוב אם כולם יופיעו כמו שהם צריכים ביום ראשון, כי הסבלנות שלנו אוזלת. הקהל צריך להיות שם כדי לתמוך בנו ואנחנו דורשים שגם הקבוצה תופיע".

הדברים הללו מגיעים כמובן על רקע האכזבה הגדולה בפיינל פור וההפסד למונאקו כבר בחצי הגמר, וגם על רקע ההפסד לפנאתינייקוס בגמר הגביע בפברואר.

יורגוס ברצוקאס עם שחקני אולימפיאקוס
הלחץ עולה. ברצוקאס ושחקניו | GettyImages, Francois Nel

כשנשאל על הרחשים סביב הקבוצה ושלל השמועות על עזיבות והחתמות לקראת העונה הבאה, אמר אוון פורנייה: "היוונים מלאי תשוקה, יש פה הרבה כסף ואמוציות. אנשים ידברו, אבל לנו השחקנים יש משימה".

בצד המנצח, סיכם ארגין עתמאן ואמר: "שיחקנו הגנה קשוחה, בעיקר על פורנייה. כולם היו מוכנים והאווירה שיחקה תפקיד משמעותי".

עוד באותו נושא: אולימפיאקוס כדורסל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי