הסיבה לכך שזהבי עבר לצד הצהוב? "הוא פספס כמה שנים איתו, התפקשש לו"

מגן הפועל תל אביב לשעבר, דני בונדר, חשף בפרק של הפודקאסט "הפסנתר האדום", כיצד ג'ורדי קרויף ניסה להחתים אותו במכבי תל אביב: "גדלתי אדום. אתה לא יכול לחשוב על מעבר למכבי"

(גודל טקסט)

מגן הפועל תל אביב לשעבר, דני בונדר, שהיה חלק מהקבוצה שזכתה בדאבל ההיסטורי בעונת 2009/10, התארח לאחרונה בפודקאסט "הפסנתר האדום", שמוגש על ידי אופיר רובין.

בפרק בו התארח, בונדר חשף כי המנהל המקצועי של מכבי תל אביב לשעבר, ג'ורדי קרויף, יצר איתו קשר כששיחק בוולגה ניז'ני נובגורוד הרוסית. "ג'ורדי דיבר איתי כשהייתי ברוסיה. היה איזה אירוע, אבל… לא", אמר מגן העבר. "זה לא היה משהו שהוא על הכף מבחינתי".

ג'ורדי קרויף | דני מרון

לאחר מכן הוא הסביר מדוע מעבר לצד הצהוב של העיר לא היה אפשרות בכלל, והסביר מדוע לדעתו ערן זהבי דווקא כן עשה זאת: "קודם כל גדלתי אדום, אני לא יודע אם אתם מכירים את שמוליק בל, המנהל האדמיניסטרטיבי של הפועל תל אביב במחלקת נוער. כשאתה גדל ליד שמוליק במחלקת הנוער, אתה לא יכול לחשוב על לעבור למכבי".

הוא הוסיף: "אני חושב שערן זהבי עשה את זה כי הוא פספס כמה שנים איתו, אז זה קצת התפקשש לו".

הוא חתם את דבריו כשהדגיש עד כמה המועדון הוא חלק ממנו, ועד כמה הוא חי אותו: "אבל לא יכולתי לראות את עצמי במדים צהובים. כשהייתי עולה לדרבי, הדם שלנו אדום, וגם התחושה הייתה כזאת – שאני הפועל מהשרוכים, עד השיערה האחרונה על הראש".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי