אחרי שירד בעונה שעברה ללאומית, החלוץ שב להפועל תל אביב

play
שחקני מכבי פתח תקוה חוגגים עם אנאס מחאמיד | שלומי גבאי
נבחרת ישראל מתכוננת לקראת המפגש עם אסטוניה במוק' המונדיאל 01:50

אנאס מחאמיד בן ה-27 חתם לשלוש שנים במועדון ויחזק את החלק הקדמי של העולה החדשה: "החיים הם כמו גלגל, ואני מאוד שמח שהפעם הוא הסתובב עבורי על הצד הטוב ביותר"

קבוצות: הפועל תל אביב
(גודל טקסט)

אנאס מחאמיד, שספג ירידה מאכזבת לליגה הלאומית עם מכבי פתח תקוה בעונה החולפת, זכה בהזדמנות לשוב לליגת העל דרך. החלוץ בן ה-27 חתם הבוקר (שישי) על חוזה לשלוש שנים עם הפועל תל אביב, המועדון אליו הוא חוזר לקדנציה שנייה.

מחאמיד (27) הצטרף לקבוצת הנוער של הפועל תל אביב בקיץ 2015 וערך בקבוצה הבוגרת 15 הופעות בעונה וחצי. בהמשך שיחק בקרית שמונה, הפועל ירושלים, הפועל עכו, בית"ר ת"א בת ים, וינטרטור השוויצרית, שמשון כפר קאסם והפועל אום אל פאחם. כאמור בשנתיים האחרונות שיחק במכבי פתח תקווה, במדיה רשם 61 הופעות בכל המסגרות בהן כבש 14 שערים.

אנאס מחאמיד, חלוץ הפועל תל אביב
| אתר רשמי, הפועל תל אביב

מחאמיד אמר לאחר החתימה: "החיים הם כמו גלגל, ואני מאוד שמח שהפעם הוא הסתובב עבורי על הצד הטוב ביותר. אני מאושר לסגור מעגל ולחזור למועדון שיקר לליבי, בו התחלתי את קריירת הבוגרים שלי אי שם לפני עשר שנים. אני כבר סופר את הדקות ולא יכול לחכות לעלות על הדשא בבלומפילד מול האוהדים האדירים שלנו. אני מבטיח לתת את הדם שלי עבורם ולעשות אותם שמחים וגאים. יאללה הפועל".

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי