אוהדי אינטר מודים לישראל: "תישאר באיראן. בבקשה אל תעירו אותי מהחלום"

play
תקיפה ישראלית באיראן | Getty Images / Stringer
צפו בתקציר: אינטר ניצחה את קומו 0:2 אך זה לא הספיק כדי לזכות באליפות 03:58

אחרי שנודע כי חלוץ הנראזורי, מהדי טארמי, תקוע באיראן בשל המלחמה ולא ימריא עם הקבוצה לאליפות העולם למועדונים, חלק מהקהל חגג: "החדשות הכי טובות שקיבלתי בחלון ההעברות הנוכחי"

(גודל טקסט)

חלוץ אינטר, מהדי טארמי, תקוע באיראן ויחמיץ את גביע העולם לקבוצות. טארמי הגיע למולדתו למשחקים של הנבחרת במוקדמות מונדיאל 2026 וכעת לא יכול לעזוב בגלל שהמרחב האווירי נסגר לחלוטין ברקע המלחמה עם ישראל.

באיטליה דיווחו אתמול בבוקר שהנראזורי מנסים למצוא פתרון למצב – אולי באמצעות נסיעה של טארמי למדינה שכנה ועלייה על טיסה לאירופה ומשם לארה"ב, שם יתקיים גביע העולם למועדונים. אלא שהמצב הביטחוני לא מאפשר לחלוץ לעזוב.

מהדי טארמי שחקן אינטר | GettyImages, Francesco Scaccianoce

מי שממש לא הזילו דמעה הם חלק מאוהדי אינטר, ש"חגגו" את החדשות ברשתות החברתיות. "הוא בכלל שחקן כדור מים", התבדח אחד מהם. אחר הוסיף: "בכנות, זו בשורה נהדרת עבור אינטר, הוא נוראי".

שלישי הרחיק לכת: "החדשות הכי טובות שקיבלתי בחלון ההעברות הנוכחי, ואולי בכלל". רביעי כתב: "הוא לא בסגל שלנו לגביע העולם למועדונים? בבקשה אל תעירו אותי מהחלום הזה".

חמישי ציין ש"אני עדיין בהלם שהוא שחקן אינטר". שישי חתם: "מהדי, עדיף שתישאר באיראן, אל תחזור לאיטליה".

מהדי טארמי שחקן נבחרת איראן מתוסכל | רויטרס

טארמי בן ה-32 שיחק בהצטיינות רבה בפורטו במשך ארבע שנים, לפני שעבר לאינטר בקיץ הקודם. הוא שימש בעיקר כמחליף, אבל בכל זאת שותף ב-43 משחקים בכל המסגרות ובהם כבש שלושה שערים.

עוד באותו נושא: אינטר, איראן, ישראל, מהדי טארמי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי