ארסנל מתכוננת מחדשת את ההתעניינות בהחתמת אולי ווטקינס לאחר שנכשלה להביאו בינואר. התותחנים מחפשים חלוץ חדש לעונת 2025/26, וכעת החלוץ האנגלי הבינלאומי בן ה-29 של אסטון וילה חזר לכוונת לאחר שהמהלך עבור ויקטור גיוקרש נתקע. דיווח של "רקורד" הפורטוגלי מצביע על כך שארסנל עומדת בתקיפות נגד מחיר הביקוש של ספורטינג ליסבון, שדחתה שתי הצעות כולל האחרונה בשווי 60 מיליון פאונד.
עם הנהלת ארסנל שמתעייפת מהסאגה, המועדון בוחן כעת עסקאות עבור בנימין ששקו או ווטקינס כחלופות זולות יותר. עבור ווטקינס, שהוא אוהד ארסנל מוצהר, מעבר לאמירטס עשוי להיות חלום שהתגשם. במרץ 2020 הודה החלוץ הרב-תכליתי: "אני אוהד ארסנל ותיירי אנרי היה האליל שלי. זה החלום לשחק עבור ארסנל – זה זריקה ארוכה, אבל זה החלום לטווח הארוך".
במקביל, אסטון וילה מכרה את ג'ון דוראן לאל-נאסר תמורת 70 מיליון פאונד, אם כי הקולומביאני עשוי לחזור לפרמיירליג בהשאלה. ארסנל ממשיכה לחזק בחזיתות נוספות – חלוץ שמאלי, שוער גיבוי כמו קפה אריסבלאגה (5 מיליון פאונד), ועסקה מתקדמת עבור מרטין סובימנדי מריאל סוסיאדד.
מה דעתך על הכתבה?